ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Παίζουμε πάνω από όλα για τον εαυτό μας και την αξιοπρέπεια μας»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΚ

24sports team

info@24sports.com.cy

Την ευχή του ώστε του χρόνου τέτοια εποχή μετά το Πάσχα να βιώνουμε όλοι μας διαφορετικά και μακριά από... πανδημίες εξέφρασε ο εκπρπόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη του ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αναφέρθηκε παράλληλα στα αγωνιστικά δεδομένα και στον στόχο των κιτρινοπράσινων απέναντι στους πράσινους της Λευκωσίας.

«Η μοναδική μου ευχή είναι του χρόνου τέτοια εποχή μετά το Πάσχα να βιώνουμε διαφορετικά», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Τώρα στο αγωνιστικό έχουμε μια επιστροφή του Κωνσταντίνου και μια απουσία σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι που είναι ο Φλοριάν. Ο Τάντι έκανε μια μικροεπέμβαση στον αστράγαλο και του ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση».

Για τον στόχο της ομάδας του είπε: «Πρόσθεση μας να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό και αξιόμαχο πρόσωπο. Το κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, θα το κάνουμε και σήμερα και θα το κάνουμε και στην τελευταία αγωνιστική. Παίζουμε πάνω από όλα για τον εαυτό μας και την αξιοπρέπεια μας».

«Έχω πει και άλλες φορές πως η πορεία μας πρέπει να μας παραδειγματίσει όλους ώστε να επιστρέψουμε και να αποδείξουμε πως είναι μια κακή παρένθεση», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση