ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Οι παίκτες ήταν έτοιμοι να πέσουν κάτω στο έδαφος από τη ζέστη»!

Τι δήλωσε ο προπονητής της Παρτίζαν

Διαβάστε όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο προπονητής της Παρτίζαν.

Αναλυτικά:

«Περιμένω διαφορετικό παιχνίδι στον επαναληπτικό. Είχα μιλήσει για δυο πράγματα... Αρχικά οι καιρικές συνθήκες, ήταν πολύ δύσκολο για εμάς και δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε. Επίσης, για το θέμα της ηλικίας, είμαστε ίσως η πιο νεαρή ομάδα στη διοργάνωση και δεν έχουμε εμπειρία.

Ξέρω ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη απόψε, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες. Εμείς δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Αυτό που είναι θετικό για εμάς είναι ότι θα παίξουμε υπό διαφορετικές καιρικές συνθήκες στο Βελιγράδι. Επίσης θα έχουμε πίσω μας τον κόσμο μας.

Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Έχουμε πολύ χώρο για βελτίωση και γι' αυτό λέω ότι περιμένω διαφορετικό παιχνίδι. Όπως και να έχει, έχουμε μεγάλο σεβασμό στην ΑΕΚ, είναι μια καλή ομάδα και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι.

Μίλησα με τους παίκτες μετά από 15 λεπτά και οι παίκτες που τρέχουν περισσότερο μέσα στην ομάδα, ήταν έτοιμοι να πέσουν κάτω στο έδαφος από τη ζέστη!

Δεν θέλω να δώσω ποσοστά πρόκρισης, θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Μια λεπτομέρεια μπορεί να το καθορίσει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

 

Χορηγοί αποστολής: MEGABET PLUS και τα συμπληρώματα διατροφής PHARMALEAD 

 

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση