ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλτρα: «Μπορούμε και στην Ευρώπη και στην Κύπρο»

Τι ανέφερε ο Ισπανός

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΚ, που κέρδισε την Ανόρθωση στην έδρα της με το εμφατικό 4-0. Φανερά ικανοποιημένος ο Λουίς Όλτρα που έδωσε το παρών του στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου.

Aναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή ξέρω πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για την πόλη, για τους οπαδούς μας, πραγματικά ήταν σημαντικό για εμάς. Κάναμε πολύ σοβαρό παιχνίδι, με clean sheet και δουλέψαμε καλά, αυτός είναι ο τρόπος, ένας καλός δρόμος, είναι καλό επειδή τώρα μπορούμε να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση, με ηρεμία και να ανταγωνιστούμε με το καλύτερο μας επίπεδο για συνεχόμενες νίκες που είναι το πιο σημαντικό», είπε αρχικά.

Αν η νίκη αυτή θα βοηθήσει την ΑΕΚ για περισσότερες νίκες σε Κύπρο και Ευρώπη: «Ναι, αυτό θέλουμε, να νικάμε το κάθε παιχνίδι. Έχουμε οκτώ στον Οκτώβριο, παιχνίδι με παιχνίδι, σιγά-σιγά, σήμερα ήταν πολύ σημαντικό. Νομίζω μπορούμε και στην Ευρώπη και στην Κύπρο, στην Κύπρο δεν ήμασταν καλοί κι έπρεπε να βελτιωθούμε, σήμερα ήταν πολύ σημαντικό, σπουδαία νίκη. Σπουδαίο το πρώτο γκολ, μετά σοβαρό παιχνίδι στην άμυνα, για εμένα ήταν πολύ σημαντικό το δεύτερο γκολ, στο λεπτό που μπήκε, πήραμε ψυχολογία, δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν οργανωμένοι, ψάχναμε γκολ με αντεπιθέσεις και στο τέλος με δύο στατικές φάσεις και τύχη σκοράραμε άλλα δύο γκολ. Σίγουρα είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας και για τα επόμενα παιχνίδια. Βελτιώσαμε κάποια πράγματα, δεν δεχθήκαμε γκολ, πήγαμε καλύτερα στις στατικές φάσεις ανασταλτικά, μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο αλλά αυτό το παιχνίδι θα μας δώσει αυτοπεποίθηση».

Για το ότι συνήθως μετά από καλό παιχνίδι στην Ευρώπη δεν ακολουθεί καλό παιχνίδι στο πρωτάθλημα και τώρα πάει στη Φενέρ με καλό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα: «Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις, στην Ευρώπη παίζουμε καλά, με κίνητρο, το επόμενο παιχνίδι είναι στην Τουρκία, διαφορετικό, ξεχωριστό παιχνίδι για τον κόσμο της Κύπρου, τους οπαδούς μας και εμάς, πρέπει να ανταγωνιστούμε με χαρακτήρα και μετά έχουμε παιχνίδι με τον Άρη. Προπονούμαστε από τα μέσα Ιουνίου, παίζουμε από τέλη Ιουλίου, πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, αυτή η ξεκούραση ήταν πολύ σημαντική, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Τώρα έχουμε δύο ματς αλλά έχουμε μεγάλο ρόστερ για αλλαγές και για να τα πάμε καλά σε δύο διοργανώσεις. Μεγάλο παιχνίδι με τη Φενέρ, πρέπει να ανταγωνιστούμε με χαρακτήρα. Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και τους οπαδούς μας. Για το πρώτο ημίχρονο δεν είμαι πολύ χαρούμενος, για το δεύτερο περισσότερο».

Για Κάσας και Εγγλέζου: «Ο Κάσας είχε κτύπημα στον αστράγαλο από κλωτσιά του Ουάρντα στο πρώτο λεπτό. Ο Εγγλέζου κουράστηκε. Είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά περισσότερο λόγω κούρασης. Ο Φάραζ ήταν για τακτική, το παιχνίδι ήταν επικίνδυνο και ήταν τακτική αλλαγή, δεν ήταν τραυματισμός. Για τον Κάσας θα δούμε αλλά δεν μπορεί να παίξει στην Ευρώπη. Ο Πονς που ήταν εκτός πιστεύω θα προλάβει στην Κωνσταντινούπολη».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Λέδες: Ανανέωση... χθες

Λέδες: Ανανέωση... χθες

Από τους σημαντικότερους παίκτες που το συμβόλαιο του λήγει τον Μάιο του 2023
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ