ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλτρα: «Η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση»

Τι δήλωσε ο Ισπανός

Στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου παρευρέθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Λουίς Όλτρα, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο, πολύ καλή ομάδα που είχε δυνάμεις στο παιχνίδι της. Είμαι απογοητευμένος από την εικόνα μας στο πρώτο. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Η ισοπαλία δεν είναι καλό αποτέλεσα αλλά είναι το καλύτερο που πήραμε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι αλλά όχι όσο μπορούμε. Μερικοί παίκτες δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και γενικά η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρέπει να βελτιωθούμε γρήγορα γιατί ο χρόνος περνάει. Πρέπει να επαναφέρουμε το αληθινό επίπεδο της ομάδας».

«Το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι η σκληρή δουλειά. Να επαναφέρουμε τους παίκτες στην κατάσταση που μπορούν, να έχουμε ηρεμία σαν ομάδα. Ο μοναδικός στόχος που έχουμε είναι να κερδίσουμε το επόμενο ματς».

Για τις απουσίες Λέδες – Τόμοβιτς: «Όλοι οι παίκτες για μένα είναι σημαντικοί και πρέπει να τους επαναφέρουμε όλους στην καλύτερη κατάσταση. Δεν μου αρέσει να επικαλούμαι ως δικαιολογία ότι απουσιάζουν οι Τόμοβιτς και Λέδες. Είναι σημαντικοί παίκτες άλλα δεν είναι αυτός ο λόγος για τη συμπεριφορά μας στο γήπεδο. Με εξαίρεση τα παιχνίδια με την Ντνίπρο δεν παρουσιάζουμε το καλό μας πρόσωπο. Σίγουρα είναι πολλά τα παιχνίδια αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Όλτρα άλλαξε το!

ΑΕΚ: Όλτρα άλλαξε το!

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις να ανατρέψει την κατάσταση
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ