ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όλτρα: «Για μεταγραφές αποφασίζει ο τεχνικός διευθυντής»

Τι δήλωσε ο Ισπανός

Στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου παρευρέθηκε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Ένωση.

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος με τη νίκη. Το πιο σημαντικό είναι πάντα να κερδίζεις. Πήραμε τη νίκη με σοβαρό παιχνίδι από όλους τους παίκτες, συγκέντρωση και σκληρή δουλειά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το Παραλίμνι εδώ στην έδρα του έχασε μόνο ένα παιχνίδι, το πρώτο της σεζόν. Για εμένα είναι πολύ καλή, δουλεμένη ομάδα. Η δουλειά μας έπρεπε να είναι καλή, με σωστή νοοτροπία και σκληρή δουλειά στο γήπεδο και είμαι χαρούμενος επειδή όλοι οι παίκτες ήταν στον σωστό δρόμο για να ανταγωνιστούν και να κάνουν τα πράγματα που έπρεπε για να κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενος με τη νίκη, τίποτα περισσότερο».

Για την πέμπτη σερί νίκη, το ότι πήρε τα πάνω της και πόσο την είχε επηρεάσει η Ευρώπη: «Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Η ομάδα ανταγωνίζεται καλά και με Ευρώπη και χωρίς Ευρώπη κι αυτό είναι το σημαντικό. Τώρα έχουμε πέντε νίκες στη σειρά αλλά και οκτώ στα προηγούμενα εννέα παιχνίδια. Τώρα δύο σερί clean sheets, πολύ σημαντικό για εμάς. Οι παίκτες συμπεριφέρονται σωστά στο γήπεδο, στην επίθεση δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αυτός είναι ο δρόμος, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Οι ομάδες που είναι πιο ψηλά επίσης κερδίζουν συνεχώς έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να περιμένουμε τα άλλα αποτελέσματα».

Αν αποφάσισε για μεταγραφές τον Γενάρη: «Καλή ερώτηση αλλά όχι για μένα. Είναι για τον τεχνικό διευθυντή. Είμαι χαρούμενος με την ομάδα μου. Μετά τα Χριστούγεννα δεν ξέρω, μπορεί να πάρουμε παίκτες, μπορεί όχι. Δεν είναι απαραίτητο για εμένα. Όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι θέλουν και μπορούν να παίξουν, οι εμφανίσεις είναι πάντα καλές, είμαι χαρούμενος με το ρόστερ. Προφανώς αν έχουμε ευκαιρία για μεταγραφές, γιατί όχι, αλλά αποφασίζει ο τεχνικός διευθυντής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση