ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
17° Λευκωσία,
09 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Καρίγιο: «Αυτός είναι ο δρόμος μας»

Τι δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ

Δημοσιογραφική διάσκεψη, ενόψει του παιχνιδιού με τη Δόξα, παραχώρησε ο τεχνικός της ΑΕΚ Χοάν Καρίγιο.

Αναλυτικά, τι είπε:

«Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις δυο βδομάδες για να πάρουμε τη νίκη. Αναλύσαμε το προηγούμενο παιχνίδι και τον επόμενο αντίπαλο, ο οποίος έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Σεβόμαστε την Δόξα αλλά υπάρχει μόνο ένας δρόμος, και είναι η νίκη».

Για την προετοιμασία και τις πολλές απουσίες των προηγούμενων ημερών: «Είχαμε εφτά παίκτες σε Εθνικές ομάδες και αυτό είναι πολύ καλό. Αυτό δείχνει ότι η ΑΕΚ κάνει πολύ σωστά πράγματα. Τέουνκενς, Τρισκόφσκι και Σπιρόφσκι αναμένεται να μπουν αύριο με την ομάδα. Θα δούμε την κατάστασή τους και θα αποφασίσουμε».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο Μοϊσόφ είναι στο τελικό στάδιο αποκατάστασης και πιστεύω την επόμενη βδομάδα θα είναι διαθέσιμος. Επίσης ο Πλάνας χθες για πρώτη φορά έτρεξε στο γήπεδο και είναι καλύτερα, είναι πιθανό από βδομάδας να μπει στην ομάδα».

Για το ότι είχε την ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα κατά τη διάρκεια της διακοπής: «Είχα τον χρόνο αυτές τις δυο βδομάδες να μάθω τους παίκτες και αυτοί εμένα και πιστεύω ότι βελτιωθήκαμε πολύ σε πολλούς τομείς. Φυσικά είναι μια διαδικασία η αλλαγή προπονητή. Είναι διαφορετική η φιλοσοφία μου από τον προηγούμενο προπονητή και χρειάζεται χρόνος για να την καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές. Περιμένω να παρουσιάσουμε μια καλή βελτίωση και να δείξουμε πολύ καλά πράγματα με την Δόξα».

Για την κατάσταση στην Κύπρο με την πανδημία: «Η πανδημία είναι μεγάλο πρόβλημα για όλο τον κόσμο. Ένα κομμάτι είναι η δουλειά μας και άλλο κομμάτι είναι η υγεία όλων μας. Σίγουρα δεν είναι καθόλου καλά νέα η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στην Κύπρο. Πρέπει να καταλάβουμε πως πάνω απ’ όλα είναι η υγεία όλων και είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε στις αποφάσεις της κυβέρνησης».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση