ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καραπατάκης: «Τα θέλουμε όλα - Υπάρχουν περιπτώσεις επενδυτών»

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα του μίλησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ομάδα του. 

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Ήταν ένα παιχνίδι ψηλών εντάσεων. Ισάξιο. Το ΑΠΟΕΛ είχε την υπεροχή σε κάποια σημεία, εμείς σε άλλα. Ήταν σημαντικό που νικήσαμε για ψυχολογικούς λόγους και τίποτα περισσότερο».

Το πρωτάθλημα και η Ευρώπη: «Μιλάει από μόνη της η ομάδα για πρωτάθλημα. Κάναμε εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Δώσαμε 12 παιχνίδια περισσότερα, ψηλών εντάσεων. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο, αλλά έχουμε δρόμο ακόμη. Είναι πρόκληση η Ευρώπη, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ να συνεχίσουμε. Είναι όλα μαζί. Τα θέλουμε όλα»!

Για Τσάβι Ρόκα: «Είμαστε μια ομάδα ατόμων, ο Τσάβι είναι ένα από αυτά. Έχει το ελεύθερο να χειριστεί ο ίδιος όπως θέλει τα θέματα του προγραμματισμού. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Στις δύσκολες στιγμές εκεί πρέπει να στηρίξεις το μοντέλο σου. Αλλιώς θα ξεκινήσεις από την αρχή».

Για το ότι πέρυσι είχε πει πως αποχωρεί: «Για διάφορους λόγους που θα ήθελα να μην πω δημόσια. Ήμουν δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων που ήταν αγνώμονες του τι προσφέραμε στην ΑΕΚ. Οι συνεργάτες μου με πείσανε να συνεχίσω, όπως και η οικογένειά μου».

Για την σταθερότητα της ΑΕΚ: «Είμαστε μια σταθερή ομάδα ανθρώπων εδώ και χρόνια. Δεν θέλουμε πολλές αλλαγές. Είναι πολύ δύσκολος χώρος το ποδόσφαιρο, θέλει υπομονή και προσοχή. Τα μπάτζετ ανέβηκαν πολύ ψηλά. Για να συναγωνιστείς πρέπει να βρεις κι άλλα χρήματα. Νομίζω έχουμε το 6ο ή το 7ο μπάτζετ στο πρωτάθλημα».

Για επενδυτές στην ΑΕΚ: «Έχουμε 1-2 καλές περιπτώσεις επενδυτών και θα δούμε. Έχουμε όμως πράγματα στην ΑΕΚ που δεν θα αλλάξουμε. Είναι δύσκολο. Μιλάμε με επενδυτές από τον κύκλο των επιχειρήσεων μου. Πελάτες μου, φίλοι μου. Εγώ θα είμαι ο διαχειριστής της επένδυσής τους. Είναι μέρος της συμφωνίας, εάν προχωρήσει».

Για τον Όλτρα
: «Έχω εξαιρετικές σχέσεις μαζί του. Ο άμεσα υπεύθυνος στον οποίο λογοδοτεί είναι ο Ρόκα, εγώ είμαι πιο μακριά».

Για τον κόσμο: «Τα τελευταία παιχνίδια είχαμε μεγαλύτερη προσέλευση σε κυπριακό παιχνίδι. Ίσως με το ΑΠΟΕΛ είχαμε μεγαλύτερη κι από τα εγκαίνια. Ο κόσμος εκτιμά ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχει κόσμος, βοήθησε πολύ στα αποτελέσματα. Έχουν διπλασιαστεί σε παιδιά, είναι ενδεικτικό ότι μεγαλώνει ο κόσμος. Το μέλλον μας ανήκει».

Για την «Αρένα»: «Ήταν ο πρώτος μου στόχος όταν ανέλαβα. Πολλοί με κοροϊδεύανε. Το ξοφλήσαμε. Επίσης, οι οφειλές προς το κράτος ήταν από το 2007 και θέλαμε να καθαρίσουμε από αυτά. Θα βελτιώσουμε κι άλλο το γήπεδο. Πριν τέσσερα χρόνια αν παίζαμε στο γήπεδό μας, θα προχωρούσαμε στην Ευρώπη. Όπως έγινε φέτος. Θέλουμε να καλύψουμε όλο το γήπεδο, αλλά θα το κάνουμε σιγά σιγά. Η μπουτίκ είναι προτεραιότητα, θα αρχίσουμε σε δυο βδομάδες. Έχουμε να κάνουμε μία αίθουσα εκδηλώσεων και σκεφτόμαστε να στεγάσουμε και την ανατολική κερκίδα».

Για το πρωτάθλημα: «Τα τελευταία χρόνια έγιναν τεράστια άλματα. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Στο θέμα VAR, έχει βελτιώσει πολύ τις αποφάσεις, κάνει διαφορά. Έχει δουλειά ακόμη αλλά βοηθάει. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο με τους νεαρούς Κύπριους και την παρουσία των ξένων».

Για την ΚΟΠ: «Σαν ΑΕΚ έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με την ηγεσία της ΚΟΠ. Με όλους έχουμε, είναι κάτι που επιδιώκουμε».

Για τους Κύπριους παίκτες: «Είναι τεράστιο λάθος ο υποχρεωτικός κανονισμός με τους δύο Κύπριους. Πρέπει να πληρώσεις περισσότερα από την αξία τους. Είμαστε υπέρ του Κύπριου ποδοσφαιριστές, με τις σωστές συνθήκες. Να δίνει κίνητρα η ΚΟΠ παρά πρόστιμα. Είναι πιο παραγωγικό».

Για την Αλκή: «Έχω κάνει τουλάχιστον τρεις προσπάθειες. Είναι πολύ λυπηρό που έφτασε σ’ αυτή την κατάσταση. Προσφέραμε βοήθεια, και στο οικονομικό και στο τεχνικό θέμα αλλά δεν είδαμε καμία ανταπόκριση. Έχω μία συνάντηση αύριο με παλιούς παράγοντες και θα δούμε».

Αν η ΑΕΚ είναι πιο κοντά από ποτέ στον τίτλο: «Είναι πιο κοντά και πιο μακριά. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Με τις μεταγραφές ενισχυθήκαμε περισσότερο. Να είμαστε προσγειωμένοι. Σεμνά και ταπεινά. Όλα μπορούν να αλλάξουν σε δυο βδομάδες. Ο κόσμος να έρθει να στηρίξει την ομάδα χωρίς να βάζει αχρείαστη πίεση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση