ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καραπατάκης: «Μέγιστη πρόκληση οι ποινές, θα ξεγυμνωθούν τα ασύστολα ψεύδη»

Στην αντεπίθεση ο πρόεδρος της ΑΕΚ

Αντίδραση απ’ τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Ανδρέα Καραπατάκη, μετά τις χθεσινές αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Λάρνακας χαρακτηρίζει τις χθεσινές ποινές ως «μέγιστη πρόκληση», ενώ συνάμα σημειώνει πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να «ξεγυμνωθούν τα ασύστολα ψεύδη».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Είναι στιγμές σαν αυτές που σε κάνουν να διερωτάσαι αν αξίζει ο κόπος, το χρήμα, ο χρόνος, η προσπάθεια και οι θυσίες.

Είναι στιγμές σαν αυτές που διερωτάσαι αν αξίζει να προσπαθείς να στηρίξεις την ταλαιπωρημένη Κυπριακή διαιτησία, διαφοροποιώντας τον εαυτό σου από τους υπόλοιπους, όταν αυτοί που θέλεις να στηρίξεις, προσπαθούν να σε βλάψουν βασιζόμενοι σε ασύστολα ψεύδη.
Είναι στιγμές σαν αυτές που διερωτάσαι που επενδύεις τα λεφτά σου, όταν ο οργανισμός στον οποίο ανήκεις έχει αυτού του επιπέδου διοικητικό προσωπικό και δικαστικό σώμα.

Οι ποινές που έχουν επιβληθεί χθες στο βράδυ αποτελούν μέγιστη πρόκληση η οποία δεν θα μείνει αναπάντητη.

Έχω ήδη δώσει οδηγίες όπως ληφθεί κάθε μέτρο που έχουμε στη διάθεση μας για να ξεγυμνωθούν τα ασύστολα ψεύδη στη βάση των οποίων συντάχθηκε το κατηγορητήριο εναντίον μας και τα αλλότρια κίνητρα που καθοδήγησαν την Δικαστική Επιτροπή στην επιβολή των απαράδεχτων ποινών.

Μέχρι τώρα, θα ανέμενε κάποιος ότι, τόσο ο Αθλητικός Δικαστής όσο και άτομα του διοικητικού προσωπικού της ΚΟΠ, θα είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν και να πάνε στα σπίτια τους. Έχουν υποπέσει σε τόσα λάθη και παραλείψεις και έχουν κατ’ επανάληψη εκτεθεί από το Εφετείο, με αποτέλεσμα να έχουν απωλέσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Καλώ την Εκτελεστική Επιτροπή να πράξει αυτό που οι ίδιοι θα έπρεπε να πράξουν από μόνοι τους.

Να είναι όλοι βέβαιοι ότι η αντίδραση μας θα είναι δυναμική».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση