ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
30° Λευκωσία,
01 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

«Καψούρα» για Ματ

Το όνομα του Άγγλου κάνει μεγάλο «γκελ» στην Κύπρο και παίζει σε μεταγραφικά σενάρια

Με το όνομα που έχει φτιάξει στο νησί μας από την παρουσία του στην Ομόνοια, το όνομα του Ματ Ντάρμπισαϊαρ θα έχει πάντοτε πέραση στην Κύπρο.

Ακόμα και τώρα που έχει κλείσει τα 35, μιας και τα νούμερά του τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας αποδεικνύουν ότι παραμένει ο killer που γνωρίσαμε κατά τη θητεία του στην Κύπρο, όταν είχε μετρήσει πάνω-κάτω 70 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στα τέσσερα χρόνια που φορούσε τη φανέλα με το τριφύλλι.

Από τη στιγμή που ο ίδιος φαίνεται να καλοβλέπει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο νησί μας, λοιπόν, είναι απολύτως λογικό να προκύψουν ενδιαφερόμενοι από διάφορες κατευθύνσεις. Η ιστοσελίδα μας σας είχε πληροφορήσει για την άκαρπη όπως αποδείχτηκε τελικά προσπάθεια του Άρη να πείσει τον Άγγλο να ντυθεί ξανά στα (διαφορετικής απόχρωσης) πράσινα (δες εδώ), ενώ οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν την ΑΕΚ να έχει επικοινωνήσει επίσης με τον Ντάρμπισαϊαρ εξετάζοντας έτσι κατά πόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.

Ο Ντάρμπισαϊαρ μετρά 14 γκολ σε 26 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τη Μακάρθουρ. Οι 25 από αυτές μάλιστα ήταν ως βασικός, ενώ η τελευταία καταγράφηκε μόλις χθες (12/6) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση