ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ιδιάκεθ: «Μας ήρθε στο μυαλό μια νέα Μόσχα»

Η περηφάνια είναι δεδομένη για όσα ο σύλλογος πέτυχε

Αισιόδοξο μήνυμα ενόψει του επαναληπτικού με τη Γάνδη θέλησε να στείλει ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, καθώς όπως είπε τους παρουσιάζεται η ευκαιρία να γράψουν για μια ακόμα φορά ιστορία.

Τόνισε όμως πως είναι περήφανοι για όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα ανεξαρτήτως της κατάληξης της προσπάθειας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι ο προπονητής της Γάνδης είπε ότι θα παίξει πιο αμυντικά από το πρώτο παιχνίδι: «Είναι λογικό αφού αν δεν δεχτούν γκολ θα περάσουν. Εμείς πρέπει να σκοράρουμε. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση για 90 λεπτά».

Για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί ο αγώνας; «Το κλειδί είναι τα γκολ. Αυτά αλλάζουν τις συνθήκες. Με ένα γκολ όλα αλλάζουν. Είναι κίνητρο για μας να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα. Όταν είδαμε το γήπεδο γεμίσαμε κίνητρα».

Για την πορεία της ΑΕΚ : «Η ΑΕΚ μεγαλώνει. Είμαστε περήφανοι για ότι κάναμε. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Υπάρχει η εμπειρία με την περσινή πρόκριση και θέλουμε να παίξουμε και φέτος στους ομίλους. Θα παλέψουμε για το όνειρο!»

Για τις διαφορές μεταξύ των ομάδων: «Οι διαφορές πλέον είναι μικρές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και εμείς παίξαμε με την Πέτροκουπ και δυσκολευτήκαμε. Η Γάνδη είναι μεγάλη ομάδα όμως μπορούμε να ανταποκριθούμε».

Για τη Γάνδη: «Είναι καλή ομάδα με οργάνωση. Είμαστε έτοιμοι να τους ανταγωνιστούμε. Πρέπει να παίξουμε στο καλύτερο επίπεδο για να τα καταφέρουμε».

Για τη σύγκριση που υπάρχει με την Σπαρτάκ: «Εύχομαι να το επαναλάβουμε. Ήρθε στο μυαλό μας όμως όλα είναι διαφορετικά. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε ξανά».

Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Θα παλέψουμε. Θα τα δώσουμε όλα για να τους δώσουμε χαρά».

Έκτορ Χέφελ: «Να μην τους δώσουμε χώρο»

«Είναι μεγάλο το κίνητρο. Θέλουμε και νιώθουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Το κλειδί για την πρόκριση είναι να μην δώσουμε χώρο στον αντίπαλο. Είναι σημαντικό να σκοράρουμε για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Όλα ανοιχτά...

Όλα ανοιχτά...

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει επαναληπτικού
24sports team
 |  ΑΕΛ
X