ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ιδιάκεθ για τη μετά-Δώνη εποχή»

Τα σενάρια για τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Το μέλλον του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό φαίνεται να είναι στον αέρα μετά τη ρήξη του με τη διοίκηση. Ως αποτέλεσμα ξεκίνησαν ήδη τα σενάρια για τον πιθανό αντικαταστάτη του πρώτου στον «πράσινο» πάγκο, με το sdna.gr να αναφέρει σε σχετικό της θέμα ότι ένα από τα ονόματα που πιθανότατα θα παίξουν για τη διαδοχή του είναι αυτό του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Το SDNA γράφει για τον αγαπημένο (διαχρονικά) προπονητή του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού και την προοπτική της υποψηφιότητάς του για τον πάγκο του «τριφυλλιού», εφόσον η κρίση στη σχέση Δώνη – Αλαφούζου φέρει το διαζύγιο.
Σε «τεντωμένο σχοινί» κρέμεται το μέλλον του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό. Η κρίση στη σχέση του με τον Γιάννη Αλαφούζο, δείχνει πως πολύ εύκολα πλέον μπορεί να στείλει άμεσα το «τρένο» εκτός «τριφυλλιού» και αυτομάτως να βάλει τον Τσάβι Ρόκα στη διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή.

Ένα από τα ονόματα τεχνικών (κι ας το αποθηκεύσουμε) που θα παίξουν δυνατά για την μετά – Δώνη εποχή στο Κορωπί, εφόσον τελικά δεν κολλήσει το ραγισμένο γυαλί στις σχέσεις του Έλληνα κόουτς με τον μεγαλομέτοχο κι αλλάξουν τα δεδομένα με αμοιβαίες εξηγήσεις, αποτελεί παλιό γνώριμο του Ισπανού τεχνικού διευθυντή.

Και το όνομα αυτού, Ιμανόλ Ιντιάκεθ.

Ο Ισπανός προπονητής παραμένει διαχρονικά ο αγαπημένος προπονητής του Τσάβι Ρόκα. Κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος ο Ρόκα σε παλαιότερες δηλώσεις του.

«Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ δεν είναι απλά ο καλύτερος προπονητής, με τον οποίο έχω συνεργαστεί, αλλά και ο καλύτερος άνθρωπος, ο πιο "φυσιολογικός" άνθρωπος κι αυτό είναι πολύ δύσκολο στο ποδόσφαιρο. Είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα όσο είμαι στο ποδόσφαιρο, και ως παίκτης και ως τεχνικός διευθυντής» έχει δηλώσει ο Ρόκα για τον 47χρονο προπονητή με τον οποίο συνεργάστηκε για δύο χρόνια (2016 – 2018) στην ΑΕΚ Λάρνακας κι αποτέλεσε προσωπική επιλογή του.

Μάλιστα ο Ιντιάκεθ επέστρεψε τον Γενάρη του ΄19 στην κυπριακή ομάδα, μέσω του μανατζερικού γραφείου με το οποίο συνεργαζόταν ο Τσάβι Ρόκα με τους δύο άνδρες να διατηρούν εξαιρετική σχέση.

Κι από τον Δεκέμβριο του ΄19 μετά την λύση της συνεργασίας με την ΑΕΚ Λάρνακας, ο σενιόρ - Ιντιάκεθ κυκλοφορεί ελεύθερος. Ας το θυμόμαστε αυτό.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

Ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ...
 |  ΑΕΚ
X