ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ιδιάκεθ: «Βάζω και εγώ πίεση στον εαυτό μου»

Δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα σε έναν πολύ κρίσημο αγώνα ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό ο προπονητής της ομάδας, Ιμάνολ Ιδιάκεθ, παραχώρησε την καθιερωμένη διάσκεψη τύπου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: «Μεγάλο παιχνίδι αυτό που έρχεται με τον Απόλλωνα. Γνωρίζουμε το επίπεδο τους είναι μια καλή ομάδα με στόχους. Δύσκολη χρονιά και για τις 2 ομάδες, με τον Απόλλωνα όμως να έρχεται από θετικά αποτελέσματα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι ισορροπημένο και ο πιο έτοιμος πιο συγκεντρωμένος θα το κερδίσει σίγουρα στης λεπτομέρειες. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να το κερδίσουμε».

Για την πίεση μετά απ’ τα αποτυχημένα αποτελέσματα: «Πίεση όταν είσαι προπονητής πάντα υπάρχει είναι μέσα την καθημερινότητα του κάθε προπονητή όταν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Ακόμη και εγώ βάζω περισσότερη πίεση στον εαυτό μου. Σίγουρα δεν έχουμε καλά αποτελέσματα αλλά είμαι βέβαιος ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και ας μην το δείχνουν τα θετικά αποτελέσματα».

Για το γεγονός ότι αλλάζει το σχήμα στα τελευταία παιχνίδια: «Πάντα αυτό που μετράει είναι πάντα το αποτέλεσμα αλλά εγώ είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κάνουμε ανάλυση γιατί δεν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα και να αποδίδει η ομάδα καλύτερα. Απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα είχαμε μια μικρή βελτίωση, ενώ με την Ανόρθωση ήμασταν ακόμη καλύτεροι είχαμε και περισσότερες επιλογές κάναμε καλό παιχνίδι και χάσαμε από 2 γκολ που δεν μπαίνουν συχνά. Είμαι σίγουρος ότι αν παίξουμε ακόμη 100 φορές με την Ανόρθωση όπως παίξαμε προχθές, τις 99 θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Η ομάδα παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτό θα συνεχίζει να κάνει μέχρι που είμαι εγώ εδώ. Είμαστε μαχητές αυτό το δείξαμε και στο παρελθόν που ήμουν εδώ, ότι η ομάδα δεν τα παρατάει ποτέ και άλλες φορές ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και τα καταφέρναμε».

 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση