ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η διαφορά ΑΕΚ-Απόλλων για Ματία

Που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις

Το θέμα του Ματία Σπόλιαριτς βρίσκεται στην επικαιρότητα και αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα, καθώς λήγει η προθεσμία στην συμφωνία που έγινε από πέρσι. (δες εδώ)

Ως γνωστό, ΑΕΚ και Απόλλωνας είχαν συμφωνήσει πέρσι για την μεταγραφή του διεθνή μέσου, με την ομάδα της Λάρνακας να πληρώνει ένα συγκεκριμένο ποσό αρχικά και τα υπόλοιπα χρήματα να τα δώσει το φετινό καλοκαίρι, εάν και εφόσον ο Ματία Σπόλιαριτς συμπλήρωνε ένα συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών.

Ο 23χρονος άσος, λόγω του τραυματισμού που πέρασε, αλλά και την πανδημίας δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μπουν στην διαδικασία διαπραγματεύσεων. (δες εδώ)

Η ΑΕΚ βασικά και πολύ λογικό ήθελε να διαπραγματευτεί το ποσό που θα έδινε φέτος. Να σημειώσουμε ότι η συμφωνία ήταν συνολικά στις 140 χιλιάδες ευρώ.

Η ομάδα της Λάρνακας έδωσε πέρσι 70 χιλιάδες ευρώ και θα έπρεπε να δώσει άλλες 70 000 ευρώ, εάν και εφόσον ο Ματία Σπόλιαριτς συμπλήρωνε τον συγκεκριμένο αριθμό.

Από την στιγμή που δεν συμπλήρωσε τους απαιτούμενους αγώνες, οι δύο ομάδες μπήκαν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης των 70 χιλιάδων ευρώ. Ο Απόλλωνας ζήτησε 50 χιλιάδες και η ΑΕΚ δίνει 20 χιλιάδες ευρώ. Και το θέμα έμεινε μέχρι εκεί.

Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι εάν η ΑΕΚ δεν πληρώσει, η συμφωνία δεν υφίσταται και ο παίκτης θα πρέπει να επιστρέψει στον Απόλλωνα.

Ωστόσο, το συμβόλαιο που είχε με τους «κυανόλευκους» έχει λήξει, άρα αν δεν τα βρουν οι δύο ομάδες, τότε ο Σπόλιαριτς, μένει ελεύθερος, αλλά δεν θα μπορεί να πάει στην ΑΕΚ, διότι είναι παράνομο. Θα μπορεί να πάει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Άρα, η λογική λέει ότι το θέμα θα κλείσει σύντομα, καθώς στην ΑΕΚ δεν θέλουν να χάσουν τον παίκτη που θέλουν στην ομάδα τους και να πάνε χαμένες οι 70 χιλιάδες ευρώ που έδωσαν πέρσι. Αλλά, ούτε και ο Απόλλωνας θα θέλει να χάσει οποιαδήποτε χρήματα, από την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς αν χαλάσει δεν θα πάρει τίποτα.

Συνεπώς, η ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες. Τόσο απλά…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

Ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ...
 |  ΑΕΚ
X