ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
36° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Για ομίλους στην Αρένα

Τυπικό το θέμα με την άδεια της ΟΥΕΦΑ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Η ΚΟΠ μπορεί να ανακοίνωσε ότι το ΑΕΚ Αρένα βρίσκεται ακόμα στην κατηγορία 3 της ΟΥΕΦΑ, παρά τα έργα που έχουν γίνει στο στάδιο της Λάρνακας, ωστόσο το θέμα είναι τυπικής διαδικασίας:

«Το Στάδιο ΑΕΚ Αρένα κατατάσσεται στην κατηγορία 3 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τα play – offs του Europa League», είχε γράψει η ΚΟΠ στην ανακοίνωση της.

Ψάχνοντας το θέμα, μάθαμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και απλά το ζήτημα είναι τυπικό-διαδικαστικό.

Το αρμόδιο τμήμα της ΟΥΕΦΑ είχε επισκεφτεί το Αρένα και υπόδειξε στην ΑΕΚ κάποια συγκεκριμένα πράγματα που θα πρέπει να γίνουν επιπλέον, έτσι ώστε το γήπεδο να αλλάξει κατηγορία.

Η ομάδα της Λάρνακας έχει κάνει ήδη τα πράγματα που ζήτησε το αρμόδιο τμήμα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και απλά περιμένει το νέο έλεγχο για να εξασφαλίσει την άδεια για κατηγορία 4.

Οπόταν, εάν κάποια από τις ομάδες που συμμετέχουν στα κύπελλα Ευρώπη καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση για τους ομίλους, τότε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την Αρένα.

Αναφερόμαστε κυρίως στις Λεμεσιανές ομάδες, Απόλλων, ΑΕΛ, αλλά και για την Ανόρθωση, που όμως τόνισε ότι εάν η ΟΥΕΦΑ θα επιτρέψει την παρουσία του κόσμου στο 50% του γηπέδου, τότε θα επιλέξει το ΓΣΠ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση