ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φράγκος: «Είστε η ντροπή του ιστορικού σωματείου της Ανόρθωσης»

Η ανάρτηση του μέλους του ΔΣ της ΑΕΚ

Ο Τζόζεφ Φράγκος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΚ, προχώρησε σε ανάρτηση στα social media με αφορμή την ρίψη αντικειμένων και καθισμάτων από τους οπαδούς της Ανόρθωσης που βρίσκονταν στο βόρειο πέταλο του "ΑΕΚ Αρένα".

Αναλυτικά:

"ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ

Ομολογώ ότι η λύπη και ο θυμός που ένιωσα μετά το παιγνίδι δεν περιγράφονται. Πρώτη φορά αντικρίσαμε αυτή την εικόνα στην Αρενα.
Προς αυτούς τους λίγους δειλούς, αυτούς τους λίγους τζάμπα μαγκες, σε αυτά τα άθλια ανθρωπάκια που κρυμμένα πίσω από καλυμμένα πρόσωπα προκάλεσαν ζημιές στο σπίτι μας, λέω ότι είστε η ντροπή του ιστορικού και περήφανου Σωματείου της Ανορθώσεως.
Όταν σε ένα παιγνίδι που δεν υπήρξε καμμία πρόκληση από πλευράς ΑΕΚ, όταν σε ένα παιγνίδι που η εξέλιξη του αποτελέσματος η του οτιδήποτε έγινε στο γήπεδο δεν έδωσαν κανένα έρεισμα για αντίδραση, επιλέγεις να ενεργήσεις με αυτό τον αισχρό τρόπο, σου αφαιρείται το δικαίωμα να συγκαταλέγεσαι στο ανθρώπινο γένος. Γίνεσαι κάτι άλλο.
Ειμαι εξοργισμένος που μου στερήθηκε το δικαίωμα να χαρώ την νίκη της ομάδας μου. Δυστυχώς, το παιγνίδι και το αποτέλεσμα έρχονται για μένα σε δεύτερη μοίρα".

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: One Alt(man) show!

ΑΕΚ: One Alt(man) show!

Ο Ισραηλινός ήταν ο πρωταγωνιστής σε ακόμη μια αναμέτρηση για την ομάδα του
Αντρέας Τζιακούρης
 |  ΑΕΚ