ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημητρίου: «Ξένοι σε όλα τα παιχνίδια»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της ΑΕΚ

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε στη μάχη των play offs η ΑΕΚ η οποία και γνώρισε την ήττα με 0-3 απ’ την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πλέον η ομάδα του Κανέδα θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη στα επόμενα παιχνίδια ώστε να διεκδικήσει θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Δεν μπορούμε παρά να κάνουμε την αυτοκριτική μας γιατί σε τέτοια είδους παιχνίδια οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να μην κάνεις ατομικά λάθη. Δεχθήκαμε τέρματα στην αρχή και του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου και ήταν δύσκολο. Πρέπει να μπει στην άκρη το παιχνίδι και όσο και αν μας πληγώνεις οφείλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Για το αν ο στόχος είναι η τριάδα: «Εμείς στοχεύουμε στο επόμενο παιχνίδι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Στο τέλος θα το δούμε. Κάθε αγωνιστική υπάρχουν διαφοροποιήσεις και τα πάντα κρίνονται εβδομάδα με τη εβδομάδα και εμείς εκεί εστιάζουμε».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο Φακούντο θα επιστρέψει στο παιχνίδι με την ΑΕΛ αλλά έχουμε επιπλέον το πρόβλημα του Πλάνας. Θα το δούμε για την αναμέτρηση του Σαββάτου, ενώ και ο Σάστρε ίσως καταφέρει. Δεν έχει προκύψει κάτι άλλο χθες αλλά απ’ την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσουν όλα».

Για τη διαιτησία και τη θέση της ΑΕΚ: «Εκφράσαμε κάποιες απορίες την Παρασκευή και η θέση μας ήταν ξεκάθαρη. Τονίσαμε το αυτονόητο και δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να θεωρεί πως έχουμε άδικο. Θα έπρεπε σε όλα τα παιχνίδια της εξάδας να υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Για τη διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι δεν θα πω κάτι άλλο και το αφήνω στην κρίση του καθενός. Δεν έχουμε ενημέρωση για κάποια συνάντηση με τον κ. Λαγιέκ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X