ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Πεντακάθαρη και δίκαιη η νίκη μας»

Ούτε κουβέντα δε δέχονται για διαιτησία

Ο Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στην κάμερα της Primetel για όλα τα θέματα του αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ, όπου τόνισε πως η νίκη της ομάδας του υπήρξε δίκαιη και πεντακάθαρη.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Σήμερα το δείξαμε από την αρχή, το πόσο το θέλαμε. Θέλαμε νίκη σε ντέρμπι και τα καταφέραμε. Με εξαίρεση ένα κομμάτι στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο. Μπράβο στα παιδιά. Σημαντική η επιστροφή παικτών όπως ο Ακοράν. Μας είχε λείψει. Χωρίς μεγάλα λόγια, κοιτάζουμε τον επόμενο αντίπαλο».

Για τη διαιτησία: «Από την αρχή μέχρι το τέλος, είχαμε τον έλεγχο και ο αντίπαλος δεν μας απείλησε. Το να γίνονται τόσες δηλώσεις για μια νίκη πεντακάθαρη και δίκαιη δεν εξυπηρετεί σε κάτι. Υπήρξαν φάσεις που μπορούσαμε και εμείς κάτι παραπάνω και δεν το κάνουμε. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο. Απειλούσαμε με γκολ συνεχώς, με εξαίρεση ένα μικρό κομμάτι. Εμείς κοιτάζουμε τον επόμενο αντίπαλο».

Για μεταγραφές: «Σήμερα είδαμε και την επιστροφή Ακοράν. Έπαιξε πάλι ο Άμπραχαμ, θα δούμε και τον Χοσέ Μανυοέλ και περιμένουμε και τις επόμενες κινήσεις από τον τεχνικό μας διευθυντή. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για τις ενέργειες που κάνουν πριν τα παιχνίδια και κατά τη διάρκειά τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΕΚ  |  ΑΕΛ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X