ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Οι απουσίες κοστίζουν»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της ΑΕΚ

Παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ σκόραρε πρώτη στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΛ, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της και έφυγε απ’ τη Τσίρειο με τον βαθμό της ισοπαλία. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον χθεσινό αγώνα: «Στα ντέρμπι υπάρχει πάντα η τριπλή πιθανότητα. Υπάρχει μια διπλή όψη στο αποτέλεσμα. Το αίσθημα όμως που κυριαρχεί είναι πως απωλέσαμε την ευκαιρία να πάρουμε το τρίποντο. Ήταν ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι με αρκετές διακοπές, με χαμηλό ρυθμό, και ελάχιστες μεγάλες φάσεις. Συνολικά ήταν τέσσερις φάσεις και είχαμε τις τρεις. Υπό αυτό το πρίσμα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Απ’ την άλλη όμως το νόμισμα έχει δυο όψεις. Στο τέλος της ημέρας πήραμε βαθμό σε ντέρμπι με την ΑΕΛ».

Για τον Φιόλιτς: «Δείχνει ότι ανεβαίνει. Ήρθε από μια χρονιά που δεν είχε συμμετοχές και ήθελε χρόνο. Έχει το ταλέντο και τις δυνατότητες να προσφέρει πολλά. Είναι δανεικός για μια σεζόν και δεν υπάρχει κάποια ρήτρα αγοράς».

Για τις πολλές απουσίες: «Όσο και αν δεν μου αρέσει και δεν το κάνω. Οι απουσίες κοστίζουν. Παίξαμε τρία ντέρμπι με 6-8 απουσίες. Δεν είναι εύκολο και η ομάδα μας είναι διεκδικητική. Δεν ψάχνουμε άλλοθι αλλά υπάρχουν απουσίες».

Για τον κόσμο: «Δεν ήταν αρκετός ο κόσμος που μας ακολούθησε χθες, γιατί ήταν και Δευτέρα. Όμως ο κόσμος που ήταν εκεί μας έδωσε δύναμη και τον νιώσαμε. Θέλουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας».

Για τα δεδομένα με τους τραυματίες: «Θα έχουμε περισσότερες επιλογές. Ελπίζουμε ο Πλάνας να μην έχει κάτι το σοβαρό. Είναι στην τελική ευθεία για την επάνοδο τους ο Μόισοφ. Πρέπει να δούμε τον Τρουγιόλς, τον Τρισκόφσκι και τον Ακοράν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

Ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ...
 |  ΑΕΚ
X