ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημήτριου: «Ντροπιαστική ήττα - Ο Ρόκα θα αποφασίσει για όλα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95 έκανε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό, την φετινή χρονιά, τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά και για τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου:

Ήταν ότι χειρότερο, διότι θα διατηρούσαμε τις ελπίδες μας για την τέταρτη θέση και αντί αυτού δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε, με αποτέλεσμα να χάσουμε με αυτό τον τρόπο. Ήταν απογοητευτικό και ντροπιαστικό θα έλεγα, με τον τρόπο που ήρθε. Καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά χάσαμε από μία ομάδα που δεν είναι ιδιαίτερο βαθμολογικό κέρδος και έχει το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης. Για αυτό τις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Τι πιστεύει ότι έφταιξε: «Για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα, σημαίνει ότι έγιναν πολλά λάθη. Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Ήμασταν ευάλωτοι στην άμυνα και το πληρώσαμε»

Για την συνέχεια: «Αντιλαμβάνεστε, με τρία παιχνίδια να απομένουν και εφτά βαθμούς, δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε τίποτα. Μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες. Γενικά, ήταν μια αποτυχημένη χρονιά. Έχουμε τεθεί εκτός κυπέλλου νωρίς. Το ίδιο και στο πρωτάθλημα, ενώ χάσαμε τις τελευταίες ελπίδες που είχαμε για την τέταρτη θέση, που υπό προϋποθέσεις μας έδινε ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Για την φετινή χρόνια: «Είναι μάθημα για όλους. Το είπε και χθες ο Τρίσκο, που είναι αρχηγός μας και ένας από τους πιο ποιοτικούς μας παίκτες. Η φετινή χρονιά πρέπει να είναι ένα μάθημα για όλους μας και να δούμε τα λάθη που κάναμε».

Για την τοποθέτηση του Σωφρόνη Αυγουστή, που είπε ότι δεν είναι εδώ για να δίνει εξετάσεις κάθε εβδομάδα: «Να διευκρινίσουμε ότι απάντησε μετά από ερώτηση που δέχτηκε. Είπα ξανά και θα το επαναλάβω. Έχουμε τον τεχνικό μας διευθυντή εδώ στην Κύπρο και είναι αυτός που θα αποφασίσει για όλα».

Για τα δημοσιεύματα για μεταγραφικούς στόχους: «Θα ακούσουμε πολλά και διάφορα. Τίποτα δεν υπάρχει αυτή την στιγμή. Ο Ρόκα κάνει τις ενέργειες του και όταν θα είναι έτοιμος θα προβούμε σε ανακοινώσεις. Αλλά, το είπα ξανά, δεν μπαίνουμε στην διαδικασία της μεταγραφολογίας και έχω προετοιμάσει το έδαφος ότι το καλοκαίρι θα ακούσουμε διάφορα. Είναι λογικό να ακούγονται ονόματα από την Ελλάδα, διότι εκεί εργαζόταν μέχρι πρόσφατα ο Ρόκα».

Για το επόμενο παιχνίδι με Απόλλωνα: «Σε ρυθμούς Απόλλωνα θα μπούμε αύριο. Επιστρέφει από τιμωρία το Χέιτλι. Θα δούμε για τους Χάουεγκεν, Σούντελντεντ τις επόμενες μέρες εάν μπορούν να αγωνιστούν».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση