ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου:«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»(ηχητικό)

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της ΑΕΚ

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Αναλυτικά όσα ανάφερε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ:

« Είναι μεγάλη η κρισιμότητα του παιχνιδιού. Παίζουμε ένα παιχνίδι που κρίνει πάρα πολλά, λιγοστεύουν τα παιχνίδια, εμείς καταδιώκουμε τόσο την ΑΕΛ όσο και την Νέα Σαλαμίνα. Για αυτό και γίνεται κατανοητή η σημαντικότητα της νίκης. Είναι ντέρμπι, θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά μας λείπει μια νίκη σε μεγάλο παιχνίδι. Θέλουμε να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές. Το είπε και ο Ηλίας Χαραλάμπους, το λέω και εγώ, «κάθε παιχνίδι είναι τελικός». Είμαστε ψυχολογικά ανεβασμένοι μετά τις δύο τελευταίες νίκες»

Για τον κόσμο:

« Θέλουμε τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας. Είναι σημαντικό να μας στηρίξει, να φτιάξει μια όμορφη ατμόσφαιρα. Οι παίκτες τους νιώθουν ότι είναι δίπλα μας. Ο κόσμος μας οργανώνεται να πάρει την ομάδα στο γήπεδο, δίνοντας ψυχολογικό προβάδισμα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

« Τα αγωνιστικά δεδομένα, ουσιαστικά οι τρεις που είναι απόντες Γκαρσία, Γιάννου και ο Μόϊσοφ. Το θετικό για εμάς ότι επέστρεψε ο Σπόλιαριτς αλλά και αρκετοί παίκτες μας. Είναι σημαντικές οι επιστροφές καθώς δίνουν επιλογές».

Για τα μεταγραφικά:

« Είναι ανοικτό το κεφάλαιο της μεταγραφικής ενίσχυσης, αλλά είναι άλλο αυτο - και άλλο το αγωνιστικό. Ο κόσμος να ξέρει ότι θα προχωρήσουμε σε περεταίρω μεταγραφική ενίσχυση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

Ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ...
 |  ΑΕΚ
X