ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Η απόφαση Καραπατάκη δεν είναι άσχετη με τα όσα συζητήθηκαν στη Συνέλευση»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ για την παραίτηση του προέδρου

Για την απόφαση του Άντρου Καραπατάκη να παραιτηθεί από την προεδρία, αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα της ομάδας γενικότερα, μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παραίτηση Καραπατάκη: «Όλοι ξέρουμε πού έχουμε φτάσει και πόσα πολλά οφείλουμε στον κ. Καραπατάκη. Ήταν μια αναπάντεχη εξέλιξη. Από το βράδι της Τρίτης γίνεται μια τιτάνια και συγκινητική προσπάθεια και από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, που δεν έχουν αποδεχτεί την παραίτηση, και από εξωδιοικητικούς παράγοντες που είναι κοντά στην ομάδα, και από τον απλό κόσμο. Οι παλαίμαχοι εξέδωσαν μια ανακοίνωση. Γίνεται προσπάθεια από όλους. Η στήριξη και η αποδοχή που γνωρίζει ο πρόεδρος είναι καθολική. Δεν γνωρίζω τις πιθανότητες που υπάρχουν για να μεταπειστεί. Για να πάρει αυτή την απόφαση έγιναν διάφορα συμβάντα. Περιμένουμε τις τελικές εξελίξεις».

Για το κατά πόσον η απόφαση πάρθηκε εν βρασμώ ψυχής: «Μέχρι στιγμής δεν έχει ανατραπεί η απόφασή του. Περιμένουμε τις τελικές εξελίξεις. Είμαστε αναγκασμένοι ο καθένας να κάνει το δικό του κομμάτι της δουλειάς. Το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι επικεντρωμένο στο ντέρμπι της Κυριακής».

Για το κατά πόσον θα επηρεαστεί η ομάδα από τις εξελίξεις: «Η ομάδα δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε με τον Εθνικό. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι οφείλουμε την Κυριακή να παρουσιάσουμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις».

Για τον επαναληπτικό του κυπέλλου: «Μέσα σε τρία 24ωρα ουσιαστικά παίζονται όλοι οι κόποι της χρονιάς. Είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε τα παιχνίδια με τη σειρά, πρώτα με τον ΑΠΟΕΛ και ακολούθως να παίξουμε τα ρέστα μας για να δώσουμε το παρών στον τελικό».

Για τα αγωνιστικά: «Έχουν περιοριστεί τα προβλήματα. Ο Γκιούρτσο είναι έτοιμος, ήταν άρρωστος και γι’ αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε. Περιμένουμε να επιστρέψει ο Παναδέρο. Μόνο ο Εγγλέζου και ο Μαρτής είναι εκτός».

Για τη ΓΣ της ΚΟΠ: «Ο Ιωσήφ Φράγκος εκπροσώπησε την ομάδα μας και ήταν πάρα πολύ έντονος. Η συζήτηση από πλευράς μας περιστράφηκε στις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή, της αποφάσεις της Επιτροπής Διαιτησίας, τους ορισμούς των διαιτητών στους ημιτελικούς του κυπέλλου. Ουσιαστικά τα θέματα που συζητήθηκαν ενδεχομένως να μην είναι άσχετα με τις αποφάσεις του προέδρου. Είδαμε δύο ημιτελικούς, στον ένα με ξένο να παίζεται ποδόσφαιρο με δέκα σφυρίγματα και στο άλλο καμιά πενηνταριά. Είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο, επιβεβαιωθήκαμε πλήρως για την ανακοίνωση που βγάλαμε πριν το παιχνίδι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Επιθετικά «νοσεί»

ΑΕΚ: Επιθετικά «νοσεί»

Πρόβλημα στους κεντρικούς επιθετικούς παρουσιάζεται και πρέπει να το λύσει άμεσα ο Λούις Όλτρα
 |  ΑΕΚ