ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημητρίου για τραυματίες, Τάντι και Απόλλωνα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Εμείς οφείλαμε να πάρουμε το τρίποντο και τα καταφέραμε με πειστικό τρόπο. Η εμφάνιση μας ήταν πειστική. Παραμείναμε στην κορυφή και αυξήσαμε την διαφορά από την τρίτη θέση. Μας αφήνει ικανοποιημένους η συνολική προσπάθεια της ομάδας και κάναμε ακόμα ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση».

Για την παρουσία των Νίκολιτς και Γκρόμοφ σε συνδυασμό με τις απουσίες: «Είναι πολύ σημαντική η επιστράτευση τον Γκρόμοφ και Νίκολιτς με λίγες προπονήσεις. Τα κενά που είχαμε δεν φάνηκαν. Ο προπονητής είπε πολλές φορές ότι εμπιστεύεται όλο το ρόστερ και αυτό το δείχνει στην πράξη».

Για την διαχείριση μετά την νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ δεν μας ενθουσίασε σε βαθμό που δεν θα ήμασταν συγκεντρωμένοι με Καρμιώτισσα. Γενικά δεν μας αρέσει να εφησυχαζόμαστε καθώς κάτι τέτοιο εμπεριέχει κινδύνους».

Για την πολύ καλή πορεία της ΑΕΚ φέτος και το γεγονός ότι είναι στην πρώτη θέση: «Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι το τέλος, παρουσιάσαμε καλά πράγματα μέχρι στιγμής και αυτό θέλουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Βρεθήκαμε πολλές φορές στο παρελθόν στην πρώτη θέση αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Και κανείς δεν θα θυμάται ότι ήρθαμε δεύτεροι».

Για το γκολ του Νίκολιτς αλλά και τον Νικόλα Εγγλέζου: «Ένας επιθετικός τρέφεται από το γκολ. Στο γκολ που έβαλε η τύχη ήταν μαζί του και περιμένουμε περισσότερα από αυτόν. Ο Νικόλας Εγγλέζου έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ, το έψαχνε φέτος και είναι ένας παίκτης που μας δίνει πάρα πολλές βοήθειες από την μέρα που επέστρεψε στην ομάδα».

Για την παρουσία κόσμου: «Η στήριξη του κόσμου είναι εντυπωσιακή. Ακολουθεί παντού την ομάδα. Αυτό που τους ζητάμε είναι στα επόμενα δύο εντός σε Κύπρο και Ευρώπη να γεμίσουν το γήπεδο και να κάνουν την ΑΕΚ Αρένα φρούριο».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Ακρίτα: «Θα κάνουμε τρεις προπονήσεις πριν τον παιχνίδι με τον Ακρίτα την Παρασκευή. Από τους τέσσερις τραυματίες θα δούμε την κατάσταση τους και ποιοι θα προλάβουν τον αγώνα της Παρασκευής. Ο Γιάκολις έπαθε διάστρεμμα, θα λείψει για λίγες μέρες και σίγουρα χάνει τον αγώνα με τον Ακρίτα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Έχουμε ένα δύσκολο και φορτωμένο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του μήνα για αυτό και θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες. Εμείς μάθαμε να παίζουμε με απουσίες και συνεχόμενα παιχνίδια γιατί αυτό γίνεται από την αρχή της σεζόν με τους αγώνες της Ευρώπης».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα την Καθαρά Δευτέρα και τον ορισμό του στις 15:30 το απόγευμα: «Καταλαβαίνω την λογική της αστυνομίας για καλύτερη ασφάλεια αλλά εκείνη η μέρα είναι αργία και ο κόσμος θα είναι με τις οικογένειες του. Για την αλλαγή ώρας δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κοινό αίτημα με τον Απόλλωνα αλλά θα το δούμε σίγουρα».

Για το θέμα με τον Τάντι: «Δεν μας αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Για την παραχώρηση οποιουδήποτε παίκτη με δανεισμό και το αν θα παίξει αφορά τις διοικήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση