ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου για Ρόκα: «Πάλι καλά που γλίτωσε την ισόβια κάθειρξη»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΚ

Για τις ποινές του Αθλητικού Δικαστή και τη βαριά καμπάνα που επιβλήθηκε στον Τσάβι Ρόκα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ποινή που επιβλήθηκε στον Τσάβι Ρόκα: «Όταν έγιναν όλα αυτά ήμουν δίπλα από τον Τσάβι. Είμαι ο πρώτος που μπορεί να επιβεβαιώσει τι έγινε. Χαριτολογώντας είχα πει σε συνάδελφους ότι πάλι καλά που γλίτωσε την ισόβια κάθειρξη ή που καταργήθηκε η ηλεκτρική καρέκλα. Συντάχθηκε ένα κατηγορητήριο που δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα. Δεύτερο, βλέπουμε αλλοπρόσαλλες αποφάσεις. Να ρωτήσουμε τον διαιτητή γιατί τα έγραψε. Στην Κύπρο έχουμε δει να συμβαίνουν τα πάντα. Αν αυτά που αναφέρθηκαν είναι αλήθεια σημαίνει ότι όλοι που ήμασταν εκεί κοντά είμαστε ψεύτες. Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι δεν συνέβησαν όλα αυτά. Πλέον, όπως έγραψε και ο πρόεδρος, αναμένεται η δυναμική μας αντίδραση. Είναι θέμα που θα το χειριστεί το ΔΣ για να δούμε τα επόμενα βήματα».

Για τα μέτρα που θα παρθούν: «Θα το δούμε στην πορεία. Δεν μπορώ να ξέρω από τώρα τι ακριβώς μέτρα θα παρθούν. Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια».

Αν θα ασκηθεί έφεση: «Είναι κάτι που θα το δούμε. Αν είναι αυτός ο τρόπος, θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Αν μπορεί να επανέλθει η ΑΕΚ: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας και το έχουμε δείξει. Υπάρχουν οι δυνατότητες. Δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε στη Λεμεσό. Η διακοπή προσφέρεται για ανασύνταξη. Έχουμε τη δυνατότητα εφόσον κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ να μειώσουμε την απόσταση στον ένα βαθμό. Είναι κρίσιμο παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε και για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να παρουσιαστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Περιμένουμε την επιστροφή του Γιούρσκο. Θα δούμε τους υπόλοιπους πέραν τους Λέδες και Τόμοβιτς που θα απουσιάσουν». 

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση