ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου για Ηλία: «Δεν είμαι ενήμερος για καμία επίσημη πρόταση»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, ο εκπρόσωπος τύπου της Λαρνακιώτικης ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την ΑΕΖ και το πρόβλημα στα μετόπισθεν: «Έχουμε αφήσει στην άκρη το προηγούμενο παιχνίδι όσο και να μας πλήγωσε. Έχουμε στρέψει την προσοχή μας στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Όταν προέρχεσαι από τέτοιο αποτέλεσμα δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Το μοναδικό αντίδοτο είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και το τέλος της βραδιάς να μας βρει με τους τρεις βαθμούς. Αν υπάρχει κάτι που έχει ξεχωρίσει είναι το πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία. Οφείλουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Μόνο με την δουλεία και χωρίς πολλά λόγια. Πρέπει να το δείξουμε στην πράξη το Σάββατο για να μπορέσουμε το Σάββατο να πάρουμε τη νίκη».

Για τη σημασία της νίκης: «Το ιδανικό είναι να παίρνεις το ζητούμενο με πειστική εμφάνιση. Κακά τα ψέματά στο σημείο που είμαστε αυτό που μετράει είναι να είσαι αποτελεσματικός. Είναι πιο εύκολο αν θέλεις να διορθώσεις κάποια πράγματα εάν προέρχεσαι από νίκες».

Για τα νέα αποκτήματα: «Είχαμε προβεί σε 4 προσθήκες τα τελευταία στάδια της μεταγραφικής. Μία από αυτές είναι ο Ντίμερς. Περιμένουμε αρκετά από αυτόν. Σίγουρα ο χρόνος δουλεύει υπέρ των νέων αποκτημάτων της ομάδας. Θα πρέπει χρόνο με τον χρόνο και από την προπόνηση να βελτιώσουν την ετοιμότητα τους. Το πιο σημαντικό φυσικά είναι να δέσει το σύνολο. Δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής από μόνος του να οδηγήσει την ομάδα στα σωστά μονοπάτια».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Λόπες προπονείται κανονικά ,είναι στην διάθεση του προπονητή μας. Όλοι είναι στην διάθεση του Όλτρα με μοναδική εξαίρεση τους Κάσας και Γκιούρτσο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος πάντα περιμένει καλύτερη εικόνα. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου. Παίζουμε στην Αρένα και ο στόχος για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτος. Θέλουμε στο ματς του Σαββάτου αυτή την έξτρα ώθηση που μπορεί να μας δώσει ο κόσμος».

Για την αποκάλυψη του Εθνικού πως η ΑΕΚ πρόσφερε 300.000 για Ηλία: «Δεν είμαι ενήμερος για καμία επίσημη πρόταση. Δεν θέλουμε να μπούμε στην μέση της διαμάχης μεταξύ Ομόνοιας και Εθνικού. Δεν συζητάμε θέματα μεταγραφικής φύσεως».

*Περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Ψάχνει «ντε ζαβού»

ΑΕΚ: Ψάχνει «ντε ζαβού»

O Μπεν Σιμόν θέλει να καταφέρει ότι έκανε έντεκα χρόνια πριν στο ξεκίνημα του με την ΑΕΚ
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ: Το μέλλον είναι λαμπρό…

ΑΕΚ: Το μέλλον είναι λαμπρό…

Η ομάδα της Λάρνακας διαθέτει σύνολο 17 διεθνείς σε όλες τις εθνικές μας, με τους οκτώ από αυτούς να είναι στην τρέχουσα ...
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ