ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
17° Λευκωσία,
23 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Δημητρίου: «Το νομικό μας επιτελείο ασχολείται και με τις δηλώσεις Τσόρνιγκερ»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της ΑΕΚ

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ και έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στην ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο, παρά το γεγονός πως κατάφερε να προηγηθεί δυο φορές στον αγώνα. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ: «Σίγουρα δεν ήταν ούτε η εμφάνιση, ούτε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν κρύψαμε τον προβληματισμό μας απ’ την αρχή. Είναι φανερό πως δεν παρουσιάσαμε την εικόνα που θα έπρεπε για να πάρουμε το ζητούμενο που ήταν η νίκη. Οφείλουμε να προβληματιστούμε και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Πλέον όμως πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Είμαι από αυτούς που λεν πως όταν έχεις ένα κακό αποτέλεσμα είναι καλύτερα να έχεις άμεσα παιχνίδι για να ανατρέψεις το κλίμα. Έχουμε αύριο παιχνίδι κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Θέλουμε τη νίκη και να πάρουμε ένα σκορ που θα βάλει τις βάσεις για την πρόκριση».

Για το γεγονός πως δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις: «Είναι απ’ τα σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε. Χωρίς να μας κάνει τελική προσπάθεια ο αντίπαλος κατάφερε να κερδίσει τα πέναλτι από λανθασμένες αντιδράσεις μας και τιμωρηθήκαμε. Αφού πετύχουμε τέρμα δεχόμαστε εύκολα, και είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε και το είπε και ο προπονητής».

Για τη συνέχεια: «Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το παιχνίδι κυπέλλου. Δεν θα ανοίξω συζήτηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε τη νίκη και να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση».

Για το γεγονός πως υπήρξαν σχόλια μηδενιστικά: «Για να βλέπουμε αυτό το πρωτάθλημα, και τέτοια αποτελέσματα, για να βλέπουμε μάχες για πρωτιά, εξάδα, διαβάθμιση και να βλέπουμε εκπλήξεις γίνονται λάθη. Δεν γίνεται να υπάρχουν μηδενιστικά σχόλια».

Για τα αγωνιστικά: «Πάμε με δυο προπονήσεις στο παιχνίδι της Τρίτης. Ουσιαστικά όσο και αν ακούγεται υπερβολικό, οι απώλειες ένεκα κορωνοϊού είναι στην καθημερινότητα μας. Θα στερηθούμε κάποιους ποδοσφαιριστές με κορωνοϊό και συγκεκριμένα πέντε ενώ θα δούμε αν θα προλάβουμε να εγγράψουμε εγκαίρως τον Αντώνη».

Για το κεφάλαιο ένστασης του Απόλλωνα: «Δεν γνωρίζω κάτι. Το νομικό μας επιτελείο ασχολείται με το όλο θέμα. Εμείς περιμένουμε».

Για τις δηλώσεις του κ. Τσόρνιγκερ: «Και με αυτό το θέμα ασχολείται το νομικό μας επιτελείο. Όλα όσα γίνονται επί αυτού το νομικό μας επιτελείο είναι υπεύθυνο. Από ένα σημείο και έπειτα είπαμε πως δεν θα υπάρξει άλλη τοποθέτηση».

Για τα μεταγραφικά: «Κάνει τις διεργασίες του ο τεχνικός μας διευθυντής και για την ώρα δεν υπάρχει κάτι νεότερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Κάν' το όπως τότε!

ΑΕΚ: Κάν' το όπως τότε!

Την προηγουμένη φορά που οι Λαρνακείς αντιμετώπισαν τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, έφυγαν με ένα εμφατικό «διπλό»
Αντρέας Τζιακούρης
 |  ΑΕΚ