ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημητρίου για Ανόρθωση, Άρη, Ραν Μπεν Σιμόν και αγωνιστικά

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της ΑΕΚ

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην ΑΕΚ η ισοπαλία απέναντι στην Ανόρθωση. Η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν θα μπορούσε να κερδίσει παρά ταύτα έστω κι αν δεν ήρθε η νίκη, φαίνεται πως ΑΕΚ επιστρέφει στο σωστό δρόμο. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Μείναμε ικανοποιημένοι απ’ την παρουσία και το γεγονός πως κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν νωρίς με τις δυο αποβολές. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη όμως δεν τα καταφέραμε γιατί δεν είχαμε καθαρό μυαλό στις μεγάλες φάσεις που δημιουργήσαμε. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε. Υπάρχει σταδιακή βελτίωση. Δεν είναι τυχαίο πως δεχθήκαμε τέρμα στα τελευταία τρία ντέρμπι. Πλέον βλέπουμε το ντέρμπι με τον Άρη και θέλουμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι με τον Άρη και τα σερί ντέρμπι: «Σε αυτό τον κύκλο των ντέρμπι μπορείς να κερδίσεις αρκετά. Είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση. Δεν τα καταφέραμε στο Παπαδόπουλος όμως έχουμε μια νέα ευκαιρία να μειώσουμε και την απόσταση. Είναι πολλά τα κίνητρα».

Για το γεγονός πως η ομάδα δείχνει βελτίωση: «Φαίνεται πως παιχνίδι με το παιχνίδι έχουμε βελτίωση και είναι σημαντικό. Πληρώσαμε με απώλειες τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε. Πλέον πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο που βαδίζουμε τα τελευταία παιχνίδια».

Για τα αγωνιστικά: «Ξεκίνησε η προετοιμασία. Σήμερα έχουμε διπλή προπόνηση. Ο Τόμοβιτς θα χάσει τα επόμενα δυο παιχνίδια, θα δούμε την κατάσταση του Καπτούμ και ελπίζουμε να καταφέρει να μπει στις προπονήσεις και από εκεί και πέρα είναι οι παίκτες που απουσιάζουν εδώ και καιρό. Ο Φαράζ έγινε αλλαγή αλλά η εικόνα που είχαμε μετά το παιχνίδι έδειχνε πως δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση