ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημητρίου: «Έχουν προχωρήσει κάποιες διαδικασίες. Ανακοινώσεις στην ώρα τους»

Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95

Για το διαζύγιο με τον Σωφρόνη Αυγουστή και για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου:

«Είναι γνωστό πως προέκυψε αυτή η εξέλιξη, αλλά να σημειώσουμε ότι αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει με φιλικό τρόπο. Προέκυψε μετά το τέλος της προπόνησης, μετά από συνάντηση που είχε ο προπονητής με τον πρόεδρο. Δεν έχουμε παρά μόνο να ευχαριστήσουμε τον Σωφρόνη και τους συνεργάτες του και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Προσωρινά αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Γιάννου μέχρι το τέλος της σεζόν και έπιασε ήδη δουλειά από το πρωί».

Για την επόμενη μέρα: «Ο τεχνικός μας διευθυντής έχει προχωρήσει κάποιες διαδικασίες. Αλλά, όπως είπαμε δεν μπαίνουμε στην μεταγραφολογία. Το ξεκαθαρίζω ξανά αυτό. Είτε αφορά προπονητές, είτε αφορά ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν. Στο κατάλληλο σημείο θα υπάρχουν ανακοινώσεις».

Εάν είναι Ισπανός ο νέος προπονητής: «Ο χρόνος θα δείξει. Περιμένουμε τις αποφάσεις που θα πάρει ο τεχνικός μας διευθυντής».

Για την φετινή χρονιά γενικά: «Η πορεία δεν πρέπει να μας αφήνει ικανοποιημένους. Το δήλωσε και ο προπονητής μας, στην τελευταία του συνέντευξη τύπου. Η χρόνια αυτή θα πρέπει να μας γίνει ένα μάθημα και να διορθώσουμε την κατάσταση».

Για τον Μακρή: «Είναι μία μικροεπέμβαση κάτω στο πόδι. Ουσιαστικά δεν θα ξαναπαίξει για φέτος. Αλλά δεν είναι κάτι το σοβαρό, απλά θα χάσεις τα τρία τελευταία παιχνίδια».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Γνωρίζουμε ότι επιστρέφει ο Χέιτλι και ο Σούτερτεν, Ξέρουμε για την απουσία του Μακρή και θα ξέρουμε για τους Τάντι, Χάουγκεν, Με τα σημερινά δεδομένα είναι εκτός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση