ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημητρίου: «Επικρατεί δίψα για το ραντεβού με την ιστορία»

Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ…

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ. Ο Κυριάκος Δημητρίου αναφέρθηκε στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στην Τρέντσιν, αλλά και στον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Για τον επαναληπτικό: «Σε όλη την Λάρνακα επικρατεί δίψα για το ραντεβού με την ιστορία που έχουμε την Πέμπτη. Δεν είναι λίγο αυτό που διεκδικούμε για δεύτερη φορά, μετά από εφτά χρόνια. Επιδιώκουμε το ίδιο, έχουμε τη δυνατότητα να αποκομίσουμε πολλαπλά ωφελεί. Δεν υπάρχει κανείς που δεν ονειρεύεται να έχει συνέχεια η ευρωπαϊκή μας πορεία».

Για την προσπάθεια: «Εύχομαι να τα καταφέρουμε. Εστιάζοντας στο δικό μας παιχνίδι, έχουμε δημιουργήσει προσδοκίες. Δεν θεωρούμε κάτι δεδομένο, χρειάζεται προσπάθεια, ιδρώτας και ενέργειες από παίχτες και κερκίδα. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο, να έχουμε υπομονή για να τα καταφέρουμε. Απέχουμε 90 λεπτά από το όνειρο. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που θα μας βάλει ο αντίπαλος».

Για την παρουσία του κόσμου: «Μόλις ενημερώσαμε ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης, θα υπάρχει συνεχείς ωράριο για τα εισιτήρια και τις κάρτες φιλάθλου. Έχουμε και μια καλή βάση με τους κατόχους διαρκείας. Σε αυτό το ραντεβού δεν πρέπει να λείψει κανείς. Το κίνητρο ξεχειλίζει, και θέλουμε να μας βοηθήσει, να έχει ο κόσμος υπομονή ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Αν θα προκύψει ρεκόρ προσέλευσης: «Μακάρι. Να έρθει ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια, χρειάζεται τον κάθε ΑΕΚτζή, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Το σίγουρο είναι πως οι ακριβείς επιλογές θα γίνουν αύριο, μετά την τελευταία προπόνηση. Αυτό που μετράει, είναι πως όποιοι κι αν επιλεγούν, θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Αν θα καταφέρει η ΑΕΚ να μην δεχθεί γκολ: «Είναι αξιοζήλευτο στατιστικό. Ξέρουμε πόσο δυνατή είναι η έδρα μας, αλλά όπως είπε και ο προπονητής μας δεν εγγυάται αποτέλεσμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση