ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Βγάλαμε χαρακτήρα»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατάφερε με ανατροπή να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Από το παιχνίδι σαφώς και ξεχωρίζει η εμφάνιση του Τρισκόφσκι που πήρε το όπλο του και θύμισε σε όλους πως πρόκειται για μεγάλο σκόρερ. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον Τρισκόφσκι και τους αριθμούς του: «Δεν είναι μόνο φέτος οι εξαιρετικοί αριθμοί του. Αν δεν έχανε τα παιχνίδια που έχασε, θα είχε ακόμη καλύτερους αριθμούς. Οι αριθμοί του ξεκίνησαν πριν από δυο χρόνια και συνεχίζει».

Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Και στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας δεν ήταν τόσο αρνητικό για να είναι 2-0. Είχαμε τελικές προσπάθειες, είχαμε κυριαρχία αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας. Το πιστεύαμε όμως πως θα έρθει η ανατροπή. Απ’ το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου συνεχίσαμε στην πίεση και καταφέραμε να ανατρέψουμε το παιχνίδι. Μας βοήθησαν και οι αλλαγές. Υπήρξε η αντίδραση και δεν μας πήρε από κάτω. Βγάλαμε χαρακτήρα και είναι μια σημαντική νίκη που θα μας ωφελήσει με πολλαπλούς τρόπους. Και στην ψυχολογία και στην αυτοπεποίθηση».

Για το μεταγραφικό πλάνο: «Μπορεί να δούμε εξελίξεις σε αυτή την εβδομάδα. Είναι άλλο το αγωνιστικό κομμάτι, και άλλο το κομμάτι της ενίσχυσης. Τα χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής και περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις».

Για τα αγωνιστικά: «Αυτό που προέκυψε έχει να κάνει με τον Απόστολο Γιάννη. Μπήκε να μας βοηθήσει και βγήκε ως αλλαγή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X