ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημητρίου: «Δεν υπερέβαλε ο Σοφρώνης για την άμυνα»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της ΑΕΚ

Η νέα ήττα της ΑΕΚ (από την ΕΝΠ αυτή τη φορά) έφερε απογοήτευση στην ομάδα η οποία θέλει να ανακάμψει και να φθάσει στη νίκη στο ντέρμπι της Τετάρτης κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη χθεσινή αναμέτρηση: «Γενικότερα η εβδομάδα δεν ήταν καθόλου καλή. Ήταν μια απώλεια χθες εκτός προγράμματος και απ’ την πρώτη στιγμή δεν θελήσαμε να σταθούμε σε δικαιολογίες. Ήταν απροσδόκητο το αποτέλεσμα. Ήταν επιτακτική η ανάγκη να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Πλέον κάθε παιχνίδι είναι ευκαιρία για να διορθώσουμε».

Για τις σερί ήττες: «Δεν υπάρχει κανείς που να είναι ικανοποιημένος με τις τρεις ήττες. Πρέπει και οφείλουμε χωρίς πολλά πολλά να αντιδράσουμε και να το δείξουμε στην πράξη. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και θα πρέπει να βελτιωθούμε… χθες. Δεν υπέρβαλε ο Σωφρόνης όταν είπε για την άμυνα. Όταν δέχεσαι τέτοια γκολ είναι το πρώτο που πρέπει να διορθώσεις. Την Τετάρτη πρέπει να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ είναι ντέρμπι και κρίνονται στις λεπτομέρειες και αυτές τις θέλουμε με το μέρος μας».

Για τις επιστροφές: «Αισιοδοξούμε πως θα έρθει η ώρα της επιστροφής την Τετάρτη για τον Τρισκόφσκι. Ακοράν και Ιωάννου επιστρέφουν από τιμωρία. Δεν υπολογίζονται τα δυο νέα αποκτήματα και ο Σπιρόφσκι».

Για τις μεταγραφές: «Δεν σταματά η προσπάθεια για ενίσχυση, όμως δεν θα μπούμε στη διαδικασία της ονοματολογίας. Θα πάρουμε τις επόμενες αποφάσεις για ενίσχυση και αποχωρήσεις. Δεν αλλάζει κάτι με το χθεσινό αποτέλεσμα. Είμαστε στη διαδικασία για να ενισχύσουμε την ομάδα».

Για τον Πάντιτς και τον Μολ: «Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Σε γενικό επίπεδο μπορώ να πω πως υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που παρακολουθούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση