ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Αντιλήφθηκε το λάθος του ο Τρουγιόλς»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της ΑΕΚ

Με νέο προπονητή πορεύεται πλέον η ΑΕΚ, τον Ζοάν Καρίγιο, ενώ την ίδια ώρα ο Τρουγιόλς απολογήθηκε και θα τιμωρηθεί βάση εσωτερικών κανονισμών της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Δημήτρη Βρουλλίδη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον Τρουγιόλς: «Για να είμαι ειλικρινής χθες είδαμε το χθεσινό στιγμιότυπο. Έχει κάνει λάθος ο ποδοσφαιριστής μας, το αντιλήφθηκε και απολογήθηκε στον νεαρό της Ομόνοιας και από εκεί και πέρα η ίδια η διοίκηση θα προχωρήσει σε τιμωρία του ποδοσφαιριστή με βάση τους εσωτερικούς κανονισμούς. Το σημαντικό είναι να αντιληφθείς το λάθος».

Για το γεγονός πως η Ομόνοια ζητά περαιτέρω τιμωρία του ποδοσφαιριστή: «Δεν έχουμε ενημέρωση για κάτι τέτοιο, εμείς με τη σειρά κάναμε τις ενέργειες μας».

Για τον Ματίας Σπόλιαρτις: «Γνωρίζεις πως συνήθως δεν αναδεικνύουμε τα θετικά, και η αντίδραση του Ματίας ήταν σωστή».

Για τον Κανέδα και τον Καρίγιο: «Πάντοτε όταν γίνεται μια αλλαγή γίνεται για το καλό της ομάδας με στόχο να επέλθει αγωνιστική βελτίωση. Είναι αλήθεια πως στην ουσία δεν ήταν αποκλειστικά η εικόνα στον αγώνα με την Ομόνοια. Το κερασάκι ήταν αυτό. Έχουμε προχωρήσει σε αλλαγές γιατί μαζί με τον κ. Καρίγιο έχουν έρθει δυο ακόμη συνεργάτες του. Ο χρόνος πλέον δουλεύει υπέρ του για να γνωρίσει ακόμη καλύτερα το πρωτάθλημα μας. Κουβαλά εμπειρίες ο προπονητής αυτός με παραστάσεις σε Ουγγαρία, Πολωνία και έχει και πρωτάθλημα στην Ουγγαρία».

Για το αν επηρέασαν οι δηλώσεις του προπονητή: «Για τις δηλώσεις να σημειώσω πως δεν τις ασπαζόμαστε. Η ομάδα δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. Δεν ήταν η παρουσία που έπρεπε. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Είπα και πιο πριν χωρίς να θέλω να επεκταθώ περισσότερο, ο προβληματισμός υπήρχε νωρίτερα».

Αν έχει ευθύνη και ο τεχνικός διευθυντής: «Αυτό που λέω πάντα είναι πως οτιδήποτε το κάνουμε όλοι μαζί. Όταν κερδίζουμε το κάνουμε όλοι μαζί, όταν χάνουμε η ευθύνη είναι ομαδική. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας».

Για τον Τόνιο: «Είναι γνωστό το τι ισχύει για οποιοδήποτε τερματοφύλακα κάνει λάθος. Δεν μπορείς να συγκεντρώνεις τα πυρά σε ένα πρόσωπο. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Το ζητούμενο είναι για όλους τους ποδοσφαιριστές να δώσουν απαντήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X