ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρέθηκε λύση κι έφυγαν οι Ισπανοί!(pics)

Με ειδική πτήση επαναπατρισμού Λάρνακα-Μαδρίτη

Από τη στιγμή της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος στην Κύπρο, το μεγάλο ερώτημα για τους ξένους ποδοσφαιριστές δεν ήταν άλλο από το πότε θα μπορέσουν να φύγουν από την Κύπρο. Η πανδημία «κλείδωσε» τα αεροδρόμια και ως εκ τούτου μόνο απλό θέμα δεν ήταν να βρουν τρόπο να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.

Για κάποιους το βάσανο ήταν μεγάλο αφού και οι κοπέλες/γυναίκες τους ήταν σε άλλες χώρες και η καθημερινή ενημέρωση για κρούσματα και θύματα ήταν ό,τι χειρότερο. Ευτυχώς όμως, για σημαντική μερίδα Ισπανών βρέθηκε η λύση.

Υπήρξε ένας συντονισμός ανάμεσα στην Ισπανική πρεσβεία της Λευκωσίας με τις δικές μας αρχές ώστε να υπάρξει μια πτήση Λάρνακα-Μαδρίτη και επιτεύχθηκε σχετική συμφωνία. Η πτήση εκτελέστηκε την Παρασκευή (22/5) μετέφερε 63 Ισπανούς πολίτες πίσω στην πατρίδα τους, ανάμεσα τους και ποδοσφαιριστές.

Πλέον κάποιοι από αυτούς θα αναζητήσουν αλλού την καριέρα τους και κάποιοι θα περιμένουν πότε θα ξεκινήσουν προπονήσεις για να επιστρέψουν. Με την ευχή πως δε θα χρειαστεί να ξαναπεράσουν τέτοιο κακό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X