ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Το μυαλό μόνο στο διπλό

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της ομάδας, Κυριάκου Δημητρίου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στόχος της ομάδας είναι η νίκη. Η ομάδα του Ιδιάκεθ πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη στον αυριανό αγώνα ώστε να επανέλθει στις νίκες. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και δεν παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει χαρακτηριστικά που μας βάζουν δύσκολα. Ταυτόχρονα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα καλούμαστε να αλλάξουμε όσα δεν κάναμε σωστά στο ντέρμπι με την Ομόνοια».

Για το γεγονός πως ο Ιδιάκεθ είδε από κοντά τον Ολυμπιακό: «Είναι σημαντικό για τον προπονητή το γεγονός πως είδε από κοντά τον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα το πιο σημαντικό για εμάς είναι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τα θετικά μας και να διορθώσουμε τα αρνητικά».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Έχουμε κάποια προβλήματα. Περιμένουμε να δούμε πότε θα έχουμε στη διάθεση μας τον Μόισοφ αλλά και τα άλλα παιδιά που απουσιάζουν. Δεν θα σταθούμε όμως στις απουσίες αλλά κοιτάμε πάντα αυτούς που αγωνίζονται και πως θα φέρουν το τρίποντο».

Για το γεγονός πως είναι δύσκολη μέρα για ποδόσφαιρο η Παρασκευή: «Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι στις καθημερινές παρά το γεγονός πως ξέρουμε και σεβόμαστε τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Είναι κάτι που γίνεται σε όλες τις χώρες. Βέβαια απ’ την άλλη δεν είναι μυστικό πως καθημερινές είναι δύσκολο για τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο. Θα δούμε όμως πόσοι θα κάνουν το ταξίδι στην Λευκωσία».

Για τον Φλοριάν και την ανανέωση: «Η περσινή σεζόν ήταν η πιο δύσκολη που είχε ποτέ. Δεν έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και πιστεύουμε πως θα βρει τον παλιό καλό εαυτό του. Αυτός είναι και ο λόγος που προχωρήσαμε και στην ανανέωση του».

Για το αν θα υπάρξουν άλλες ανανεώσεις: «Δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα για ανανεώσεις. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο το αγωνιστικό και αυτούς που επιθυμούμε να κρατήσουμε και τα επόμενα χρόνια το πράττουμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X