ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Θέλει την πρώτη νίκη στο «Άλφαμεγα»

Ευρώπη τέλος και στην ΑΕΚ επικεντρώνονται στον Άρη με στόχο την νίκη και το μείον ένα από την κορυφή

Αντρέας Σταύρου

Η πορεία στην Ευρώπη έχει ολοκληρωθεί και η ΑΕΚ πλέον έχει στρέψει την προσοχή της στον θεσμό του πρωταθλήματος. Τον θεσμό που θέλει να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της μετά την ίδρυση της το 1994.

Ο δρόμος προς την κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου συνεχίζεται λοιπόν για την ΑΕΚ με τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Άρη Λεμεσού στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Μία δύσκολη αναμέτρηση κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα η οποία θέλει με την σειρά της να πλησιάσει την κορυφή.

Για την ΑΕΚ υπάρχουν πολλά κίνητρα για να πάρει την νίκη. Πέραν από τον στόχο του πρωταθλήματος και η ευκαιρία που δημιουργείται να πλησιάσει την κορυφή και τον ΑΠΟΕΛ που έχασε και πάλι βαθμούς, υπάρχει το κίνητρο να φύγει για πρώτη φορά με την νίκη από το νέο γήπεδο της Λεμεσού.

Οι πρόσφατες επισκέψεις της ΑΕΚ στον ΑΛΦΑΜΕΓΑ δεν είχαν θετική κατάληξη. Τον προηγούμενο μήνα σε διάστημα οχτώ ημερών η ομάδα του Χοσέ Λουίς Όλτρα έπαιξε με Απόλλωνα και ΑΕΛ στην Λεμεσό σε δύο αγώνες όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες. Εύκολα κάποιος θα πεί ότι το ΑΛΦΑΜΕΓΑ δεν ταιριάζει στους Λαρνακείς αλλά κάθε παιχνίδι διαφέρει και την Δευτέρα είναι η ευκαιρία για την πρώτη νίκη στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Έτσι και αλλιώς ανεξάρτητα από την έδρα η ΑΕΚ πρέπει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι αν θέλει το πρωτάθλημα. Επιπλέον αν έρθει το τρίποντο κόντρα στον Άρη θα πάει στο μείον ένα από τον ΑΠΟΕΛ, θα ηρεμήσει και θα ξεκουραστεί στην διακοπή και ακολούθως θα πάει στο ντέρμπι κορυφής με την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με την ψυχολογία στα ύψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση