ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Τα δεδομένα με Τόνγκια!

Έτσι μπορεί να παραμείνει στη Λάρνακα ο 22χρονος άσος

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ο Φράνκο Τόνγκια είναι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε φέτος στην ΑΕΚ, ενώ αναδείχθηκε και ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος στα ποδοσφαιρικά βραβεία της ΚΟΠ. Τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητα της ομάδας της Λάρνακας είναι να τον κρατήσει για τη νέα σεζόν, όμως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να συμβεί. Για αυτό και θα ξεκινήσουν άμεσα επαφές με την ομάδα που ανήκει ο παίκτης για να βρεθεί η λύση και να παραμείνει τη νέα χρονιά. 

Ως γνωστό ο Τόνγκια αγωνίζεται στην ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού από την Οντένσε μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, με την ομάδα της Λάρνακας να έχει option αγοράς. Αυτή η ρήτρα αγοράς σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει το ένα εκατομμύριο, ποσό αρκετά ψηλό για να βγει από τα ταμεία της ΑΕΚ. Όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα χρονιά. 

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν τρία σενάρια για να συνεχίσει να είναι κάτοικος Λάρνακας ο 22χρονος μεσοεπιθετικός. Το πρώτο αφορά στην ενεργοποίηση της ρήτρας αγοράς του που αγγίζει το ένα εκατομμύριο όπως προαναφέραμε, σενάριο αρκετά δύσκολο να γίνει.

Το δεύτερο αφορά τη διαπραγμάτευση του ποσού της αγοράς του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό που μπορεί να προσφέρει η ΑΕΚ, βάζοντας ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του Ιταλού άσου στην Οντένσε.  Το τρίτο και τελευταίο σενάριο αφορά στην ανανέωση δανεισμού του ποδοσφαιριστή για μία ακόμη σεζόν. 

Επί της ουσίας τόσο η ΑΕΚ αλλά και ο Τόνγκια με βάση τα όσα δήλωσε στα βραβεία της ΚΟΠ, φαίνεται πως θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους, όμως ξεκάθαρα είναι απόφαση της Οντένσε για το τι πραγματικά θα συμβεί. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση