ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Στο «Παπ» με προπονητή από Ισπανία

Ο Άρναλ Κόντε έκανε προεργασία

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ με την αποχώρηση του Ηλία Χαραλάμπους μπορεί να ήταν απρόσμενες για τον κόσμο, όμως φαίνεται πως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά για τους αρμόδιους και τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Άρναλ Κόντε.

Από πλευράς ΑΕΚ η εκτίμηση προς το πρόσωπο του Ηλία δεν αμφισβητείται και ούτε του χρεώνουν τις ευθύνες για την κακή πορεία της ομάδας

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, ο Κόντε ταξίδεψε για Ισπανία τις προηγούμενες μέρες και είχε επαφές για να φέρει κάποιον προπονητή από εκείνη την αγορά και είναι εξαιρετικά πιθανό να έρθει εγκαίρως ώστε να είναι στον πάγκο με την Ανόρθωση. Το θεωρούν ως τελευταίο χαρτί για την έξοδο στην Ευρώπη το ματς αυτό και θέλουν να πάνε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Σε ό,τι αφορά στον ίδιο τον Ηλία Χαραλάμπους, η ανακοίνωση αποδέσμευσης ήταν πολύ προσεκτική και ανέφερε τα εξής: «Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες και την προσφορά του στην συγκεκριμένη θέση». Ψάχνοντας το θέμα, αυτή η αναφορά περί «συγκεκριμένης θέσης» σχετίζεται με την πρόθεση που υπάρχει να παραμείνει στην ομάδα με άλλο πόστο.

Το αν ο ίδιος θα το αποδεχθεί και ποιο πόστο είναι αυτό δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Πάντως, από πλευράς ΑΕΚ η εκτίμηση προς το πρόσωπο του Ηλία δεν αμφισβητείται και ούτε του χρεώνουν τις ευθύνες για την κακή πορεία της ομάδας. Εμπίπτει στην κατηγορία που λέμε «θύμα των καταστάσεων» με τις κακές επιλογές που έγιναν το Καλοκαίρι και τους τραυματισμούς που συνεχώς προέκυπταν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

Ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ...
 |  ΑΕΚ
X