ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Στο μυαλό... μόνο το «διπλό»

Τα πάντα εξαρτώνται απο τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Όλτρα

Τελευταίος αγώνας σήμερα(19:00) για την ΑΕΚ που «ταξιδεύει» στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Μοναδικός στόχος για τους λαρνακείς το τρίποντο που θα τους οδηγήσει στην κατάληψη της τρίτης θέσης και στην εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ακόμη είναι στο «χέρι» της αλλά αυτό δεν αρκεί για την ΑΕΚ. Η σημερινή της εμφάνιση θα πρέπει να είναι πανομοιότυπη με αυτές που έκανε πριν τον Φεβρουάριο. Απέναντι στην Ομόνοια θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και να περιορίσει τα ατομικά λάθη που μπορεί να της στοιχίσουν ξανά. Τα πάντα εξαρτώνται απο τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Όλτρα για να μην τους νοιάζει τι θα γίνει στον άλλο αγώνα ανάμεσα στη Πάφο και τον Απόλλων.

Το απουσιολόγιο του Ισπανού τεχνικού είναι μεγάλο καθώς θα απουσιάζουν Λέδες, Άλτμαν, Ναούμ, Τόμοβιτς και ο Εγγλέζου. Τώρα όσο αφορά τον Φαράζ που θα βρίσκεται στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν θα είναι στην ενδεκάδα.

Η ΑΕΚ θα καταλάβει την τρίτη θέση ακόμη και με ισοπαλία εφόσον όμως ηττηθεί  ο Απόλλωνας απο την Πάφο. Αλλά αυτό που θέλει ο Όλτρα και οι ποδοσφαιριστές του είναι να μην μπουν σε αυτή τη διαδικάσια και να τελειώσουν την υπόθεση της προνομιούχας τρίτης θέσης μόνοι τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Ένα...  σωρό προβλήματα

ΑΕΚ: Ένα... σωρό προβλήματα

Μετά το σημαντικό πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι, έρχεται να προστεθεί και αυτό του σκοραρίσματος
Γιώργος Μηνά
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ: Όλτρα άλλαξε το!

ΑΕΚ: Όλτρα άλλαξε το!

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις να ανατρέψει την κατάσταση
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ