ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Στην «σκούπα» θέλει ρήτρα

Η ψιθυρολογία καλά κρατεί ως προς τον καθένα ξεχωριστά

Πολλά ακούγονται και πολύ περισσότερα λέγονται σχετικά με την περιβόητη σκούπα που πρόκειται να χρησιμοποιήσει η διοίκηση Καραπατάκη και ο τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα όσον αφορά το χτίσιμο και τη δημιουργία μιας νέας ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ήδη το πρώτο θύμα αυτής ακριβώς της εκκαθάρισης είναι ο Τρουγιόλς η απογοητευτική στάση του του οποίου δεν δίνει και πολλά περιθώρια στη διοίκηση ως προς τη σκέψη να τον κρατήσουν στην ομάδα. Εννοείται ότι του Ισπανού θα ακολουθήσουν και άλλοι πολλοί συμπαίκτες του που για διάφορους λόγους δεν θα συνεχίσουν στην Λάρνακα την επόμενη σεζόν.

Η ψιθυρολογία καλά κρατεί ως προς τον καθένα ξεχωριστά ωστόσο θεωρείται σχετικά νωρίς να προβεί κανείς σε σίγουρες εκτιμήσεις για το ποιος συνεχίζει και ποιος αποχωρεί.

Το μεγάλο πάντως ερώτημα έχει να κάνει με την παραμονή ή όχι του Σοφρώνη Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας. Προς το παρόν ο Λεμεσιανός κόουτς θεωρείται σίγουρο ότι θα συνεχίσει στην ομάδα ωστόσο η πρόσληψη του Ρόκα, θέτει κατά κάποιο τρόπο σε αμφιβολία κατά πόσο θα συνεχίσουν ή όχι μαζί του και την επόμενη σεζόν.

Πάντως το συμβόλαιο του Σοφρώνη έχει μεν διάρκεια μιας ακόμη χρονιάς ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συμφωνία που έγινε με τον Άντρο Καραπατάκη, τοποθετήθηκε ρήτρα σε περίπτωση απόφαση αποδέσμευσης του.

Αυτή η ρήτρα προνοεί αποζημίωση τριών μηνών, εάν και εφόσον αποφασίσουν από την ομάδα της Λάρνακας ότι δεν θα συνεχίσουν τη νέα περίοδο με τον Κύπριο προπονητή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ΑΕΚ δεν επιρρίπτουν ευθύνες στον Σωφρόνη Αυγουστή για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο. Αντίθετα, η γενική άποψη που επικρατεί είναι ότι έγιναν «εγκλήματα» το καλοκαίρι με την στελέχωση της ομάδας.

Εκεί που του επιρρίπτουν ευθύνες είναι στις επιλογές που έγιναν τον χειμώνα, γι’ αυτό άλλωστε προχώρησε στην πρόσληψη του Τσάβι Ρόκα, έτσι ώστε να γίνει σωστή στελέχωση της ομάδας το καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
AEK

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Αμάν διπλάρα μες τη Σκάλα!

Αμάν διπλάρα μες τη Σκάλα!

Οι της ΑΕΛ νίκησαν την ΑΕΚ με γκολ του Ντανίλο, είναι πρώτοι… και περιμένουν το ματς της Ομόνοιας
Χρίστος Θεοχάρους
 |  ΑΕΚ