ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

AEK: Στην Αυστρία το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Εκεί θα ετοιμαστεί η ομάδα της Λάρνακας για τους ευρωπαϊκούς της αγώνες

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει και ένα μεγάλο θέμα αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και που θα ετοιμαστεί η ομάδα για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Η ομάδα προγραμματισμού της ΑΕΚ έχει εντοπίσει το προπονητικό κέντρο που θέλει να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της και αυτό είναι στην Αυστρία. Για την ώρα γίνονται οι απαραίτητες επαφές ώστε να διευθετηθούν φιλικά και αν δεν αλλάξει κάτι οι «κιτρινοπράσινοι» θα προετοιμαστούν στην Αυστρία για τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο λόγος που η Αυστρία είναι το φαβορί είναι γιατί ως προορισμός προσφέρεται για εύκολες μεταβάσεις, καθώς συνορεύει με πολλές χώρες. 

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί από τις 7/7 μέχρι και τις 17/7, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα επιστρέψει στην Κύπρο για να δώσει ακόμη λίγα φιλικά ούτως ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα στις 27/7.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προκύψει αναλυτικά ανακοίνωση από την ΑΕΚ σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία, αλλά και για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση