ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Να καθαρίσει το μυαλό

Βάλσαμο η διακοπή για τους Λαρνακείς

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΚ δέχθηκε βαριά ήττα από τον Άρη (4-0) το βράδυ της Δευτέρας και είδε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ να αυξάνεται στο +4. Οι Λαρνακείς είχαν προβληματική εικόνα για άλλο ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα και πλέον καλούνται μετά τη διακοπή να κάνουν την αντεπίθεση τους.

Είναι γεγονός ότι οι «κιτρινοπράσινοι» έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη απ’ όλες τις ομάδες για να ξεκουραστούν. Τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Η χθεσινή, ταπεινωτική ήττα αναπόφευκτα έφερε μεγάλη απογοήτευση και έριξε την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών.

Η διακοπή προσφέρεται για να καθαρίσει το μυαλό όλων στην ομάδα. Οι Λαρνακείς μετά τη διακοπή και πιο συγκεκριμένα στις 3 Απριλίου, θα αντιμετωπίσουν τον ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα». Η σημαντικότητα του αγώνα δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Γίνεται αντιληπτό ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να κερδίσει για να συνεχίσει να έχει πιθανότητες για το πρωτάθλημα.

Ο Λουίς Όλτρα έχει μπροστά του αρκετές μέρες για να προετοιμάσει τους παίκτες του ενόψει του ντέρμπι με τους «γαλαζοκίτιρνους». Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ λοιπόν να αφήσει στο παρελθόν τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και να παρουσιαστεί βελτιωμένη και με περισσότερη αυτοπεποίθηση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση