ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Να βάλει κουστούμι ευρωπαϊκό!

Να παρουσιαστεί όπως στην Ευρώπη - Όλοι οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να βρεθούν στην Αρένα»

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Να ντυθεί με τα ευρωπαϊκά της αύριο η ΑΕΚ και να θυμηθεί τις καλές της εμφανίσεις στην Ευρώπη με στόχο να ζήσει ξανά όσα έζησε το 2022 και το πρώτο μισό του 2023.

Η ομάδα του Χοσέ Λούις Όλτρα αύριο κόντρα στην Πάφο δεν πρέπει να πάει για την ισοπαλία, αλλά να στοχεύσει τη νίκη, παίζοντας το ποδόσφαιρο που μας συνήθισε όλους στην Ευρώπη και μέχρι τον Φεβρουάριο.

Είναι παραδεχτό από όλους ότι η ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό δεν θυμίζει και πολλά την ομάδα που συνηθίσαμε, όμως ήταν επόμενο και λογικό να φανεί η κόπωση στην ομάδα, εφόσον οι μεταγραφές Ιανουαρίου που ήρθαν δεν βοήθησαν στον βαθμό που θα έπρεπε. Εδώ είναι και η μεγάλη ευθύνη του Τσάβι Ρόκα, όμως δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε σε λάθη και πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν.

Τώρα είναι στιγμή που όλοι οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να ενωθούν, να πάρουν εισιτήριο και να βρεθούν στην κερκίδα της «Αρένας» ώστε να σπρώξουν την ομάδα τους ως προς το τρίποντο που θα χαρίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ΑΕΚ αύριο σίγουρα μπορεί να κερδίσει την Πάφο, φτάνει να βάλει το ευρωπαϊκό της κουστούμι και να παίξει το ποδόσφαιρο που είδαμε στην Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΖ-ΑΕΚ (11άδες) Live Score

ΑΕΖ-ΑΕΚ (11άδες)

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη της αναμέτρησης
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ