ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Μπήκε το νερό στ' αυλάκι

Άρχισαν να τακτοποιούνται οι εκκρεμότητες στο «κιτρινοπράσινο» στρατόπεδο

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Στους Λαρνακείς τα πράματα φαίνεται να κυλούν σιγά σιγά προς τον σωστό δρόμο, η ομάδα έχει πραγματοποιήσει δυο συνεχόμενες νίκες, μια στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελο, που της έχουν δώσει τις απαραίτητες ψυχολογικές ανάσες.

Στο μεταγραφικό κομμάτι ήδη έχει γίνει γνώστη και η πρώτη μεταγραφική κίνηση, με τον Ισπανό Abraham Gonzalez Casanovas, που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και όλα μοιάζουν ότι έχουν πάρει προς.

Ωστόσο, αυτά είναι μόνο η αρχή στους «κιτρινοπράσινους», που θα πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Η ομάδα είναι δεδομένο ότι χρειάζεται επιπλέον προσθήκες που θα πρέπει να έρθουν και αυτές άμεσα για να καταφέρουν να ενσωματωθούν το συντομότερο και να μην χαθεί επιπλέον χρόνος.

Αυτή την αγωνιστική, η ΑΕΚ φιλοξενεί την ομάδα της ΑΕΛ στην Αρένα σε ένα παιχνίδι εξαιρετικής βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θέλει πάση θυσία την νίκη που θα την αναβάσει εκ νέου εξάδα και θα αφήσει ένα εκ των ανταγωνιστών της, πίσω.

Το ζητούμενο για την ομάδα του Ηλία Χαράλαμπους είναι η ομάδα από εδώ και πέρα να κάνει το απολυτό. Διότι αν θέλει να επανέλθει ξανά σε διεκδίκηση τουλάχιστον θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, θα πρέπει να αποφύγει τα στραβοπατήματα, καθώς ίσως της στοιχίζουν και την είσοδό της στην εξάδα, αφού όλες οι ομάδες είναι αρκετά κοντά.

Στα θετικά για την ομάδα της Λάρνακάς είναι η επιστροφή του αρχηγού της Ιβαν Τρσικόφσκι. Δεν είναι λίγα τα παιχνίδια που ο «Τρίσκο» απουσίαζε και η ΑΕΚ υστέρησε στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας βαθμούς. Με τον Σκοπιανό επιθετικό στην ενδεκάδας οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να νοιώθουν μια σχετική ασφάλεια, καθώς με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο βρίσκει δίχτυα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X