ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Με σύμμαχο την παράδοση

Οι Λαρνακείς έχασαν τελευταία φορά από την Ανόρθωση το 2020

Γιάννος Ιωάννου

Γιάννος Ιωάννου

Χαρακτήρα τελικού αποκτά το ντέρμπι με την Ανόρθωση για την ΑΕΚ καθώς οι Λαρνακείς βρίσκονται στην 9η θέση με 4 βαθμούς, συγκομιδή αρκετά φτωχή για τους στόχους της ομάδας. Η νίκη κόντρα στην «Κυρία» είναι κάτι περισσότερο από μονόδρομος ούτως ώστε οι «κιτρινοπράσινοι» να «αναρριχηθούν» στον βαθμολογικό πίνακα.

Η εικόνα της ΑΕΚ στην Κύπρο σαφώς και διαφέρει σε σύγκριση με αυτή που μας έδειξε στα ευρωπαϊκά προκριματικά και στα δύο πρώτα ματς των ομίλων. Υπάρχει μεν η το ελαφρυντικό της κούρασης και της δυσκολίας στη μετάβαση από την Ευρώπη στην Κύπρο ωστόσο αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία.

Η ομάδα του Λουίς Όλτρα θα ψάξει τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα το Σάββατο κόντρα στην Ανόρθωση. Οι «κιτρινοπράσινοι» έχτισαν ένα μεγάλο σερί με τη Βαρωσιώτικη ομάδα που τους θέλει αήττητους στα τελευταία 7 μεταξύ τους παιχνίδια. Μάλιστα τις τελευταίες 10 φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, η ΑΕΚ κέρδισε τις έξι, δύο φορές έφυγε με τη νίκη η «Κυρία» και άλλα δύο ματς έληξαν ισόπαλα.

Η παράδοση μπορεί να βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι και μόνο. Στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του 90λεπτου καμιά παράδοση δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα από μόνη της. Οι Λαρνακείς προσεγγίζουν το ντέρμπι αρκετά συνειδητοποιημένοι και θέλουν να κρατήσουν το αήττητο σερί κόντρα στην Ανόρθωση διευρύνοντας το με νίκη.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό καθώς η απόσταση από την κορυφή και τις πρώτες θέσεις θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο με συνδυασμό αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: One Alt(man) show!

ΑΕΚ: One Alt(man) show!

Ο Ισραηλινός ήταν ο πρωταγωνιστής σε ακόμη μια αναμέτρηση για την ομάδα του
Αντρέας Τζιακούρης
 |  ΑΕΚ