ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Κλασικός Ρόκα

Ακολουθεί την πεπατημένη ο Ισπανός

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα της Λάρνακας για 1+1 χρόνια.

Πρόκειται για μια ποιοτική προσθήκη σχεδόν μηδενικού ρίσκου, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του κυπροποιημένου Γάλλου, ο οποίος μάλιστα δεν καταλαμβάνει θέση στους ξένους-κοινοτικούς. Η προσθήκη του Ρομπέρζ δημιουργεί έξτρα βάθος στο κέντρο της άμυνας, όπου υπάρχουν επίσης οι επιλογές των πολύ καλών Τόμοβιτς και Μιλίτσεβιτς.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι πανέτοιμος να ριχθεί απευθείας στα βαθιά, χωρίς να χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής. Η ποιότητα που διαθέτει, η δυνατή προσωπικότητά του και οι πολλές εμπειρίες που κουβαλά αναμένεται να δώσουν πολλά θετικά στην ΑΕΚ, τόσο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο εξωαγωνιστικό (αποδυτήρια κτλπ).

Ο Τσάβι Ρόκα ακολουθεί για άλλη μια φορά την πεπατημένη. Ο Ισπανός έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν «κολλά» στις ηλικίες των παικτών, ειδικά όταν υπάρχει μια περίπτωση η οποία αξίζει όπως είναι αυτή του Ρομπέρζ.

Προτιμά έμπειρες και ποιοτικές λύσεις, βάζοντας τον παράγοντα της ηλικίας σε δεύτερη μοίρα. Και η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα των δικαιώνουν σε ένα μεγάλο βαθμό, καθώς τέτοιες προσθήκες συνήθως βγαίνουν στην ΑΕΚ. Το ίδιο περιμένει να συμβεί και με τον Ρομπέρζ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Όλτρα άλλαξε το!

ΑΕΚ: Όλτρα άλλαξε το!

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις να ανατρέψει την κατάσταση
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ