ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Κακά, στραβά κι ανάποδα

Με τέτοια εικόνα μια ιστορική χρονιά κινδυνεύει να χαθεί

Για ακόμη ένα παιχνίδι η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και μοιραία γνώρισε την βαριά ήττα απ’ την Πάφο με 4-0. Ένα παιχνίδι στο οποίο όλοι πήραν βαθμό… απροβίβαστο, με την πραγματικότητα να έρχεται μέσα απ’ τις δηλώσεις του Όλτρα, ο οποίος σημείωσε πως με τέτοια εικόνα η ομάδα δεν θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα μοιάζει κουρασμένη σωματικά, μα κυρίως πνευματικά, με παίκτες οι οποίοι κάνουν εύκολα λάθη, δεν είναι συγκεντρωμένοι και γενικότερα δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που επί μήνες έμοιαζε ικανή να φθάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Στο πρώτο τέρμα η μετάβαση από επίθεση σε άμυνα ήταν κακή με αποτέλεσμα να επιτραπεί στην Πάφο σε 8 δευτερόλεπτα να εκδηλώσει αντεπίθεση, με τη μπάλα να περνά απ’ τα πόδια τριών ποδοσφαιριστών. Το δεύτερο τέρμα έρχεται μετά από λάθος του Μιλίτσεβιτς, ενός απ’ τους πιο καλούς και σταθερούς αμυντικούς του πρωταθλήματος μέχρι πριν από περίπου ένα μήνα, ενώ στο τρίτο μια γρήγορη αντεπίθεση και πάλι βρήκε σε ανισορροπία την άμυνα. Στο τέταρτο τέρμα, μέσα μικρό χώρο οι παίκτες της Πάφου με δυο πάσες ξεκλειδώνουν και πάλι την άμυνα.

Παράλληλα από πλευράς δημιουργίας οι 7 τελικές σε ένα παιχνίδι, θα φάνταζαν λίγες για την ΑΕΚ των προηγούμενων μηνών, με το καθαρό μυαλό και την σωστή τελική πάσα να απουσιάζει.

Ο Όλτρα τόνισε πως η σημερινή εικόνα παρέπεμπε σε κινούμενα σχέδια, κι άμα το λέει ο καθ ύλην αρμόδιος δεν μπορείς να σημειώσεις και πολλά. Η ΑΕΚ έχει μπροστά της δυο περίπου εβδομάδες ώστε να αφήσει πίσω την εικόνα του τελευταίου διαστήματος κι έξι παιχνίδια για να κλειδώσει προπαντός ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο κι αν μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Πλέον η ομάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι κι άπαντες στο «κιτρινοπράσινο στρατόπεδο» θα πρέπει να εργαστούν ώστε να μην στραβώσει μια ιστορική σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Ένα...  σωρό προβλήματα

ΑΕΚ: Ένα... σωρό προβλήματα

Μετά το σημαντικό πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι, έρχεται να προστεθεί και αυτό του σκοραρίσματος
Γιώργος Μηνά
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ: Όλτρα άλλαξε το!

ΑΕΚ: Όλτρα άλλαξε το!

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις να ανατρέψει την κατάσταση
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ