ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Η θεωρία της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα

Άλλη μια ατάκα προς συζήτηση από τον Ιμανόλ Ιδιακέθ

Υπό άλλες συνθήκες ένα ντέρμπι με τέσσερα γκολ, το τελικό σημείο του οποίου κρίθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα, θα προκαλούσε συζητήσεις σχετικά με την ανταγωνιστικότητα των ομάδων με πρωταγωνιστικούς στόχους, ωστόσο εν τέλει την παράσταση έκλεψε ο Γιώργος Νικολάου. Ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε, ορθά, πέναλτι υπέρ των περσινών δευτεραθλητών και όσο και αν αποτελεί κοινή παραδοχή ότι σε όλες τις περιπτώσεις είχε δίκιο, κάποιες άλλες αποφάσεις προκάλεσαν παράπονα από τις δύο πλευρές.

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η ομάδα του έστησε τρεις φορές τη μπάλα στην άσπρη βούλα, απαντώντας με έναν παραλληλισμό από την πατρίδα του. Ο Βάσκος τεχνικός ανάφερε ότι προϋπόθεση για ένα κερδισμένο πέναλτι είναι η επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή και η ΑΕΚ με το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας το οποίο εφάρμοσε, άσκησε μεγάλη πίεση στον Φράνσις Ουζόχο.

Προϋπόθεση για ένα κερδισμένο πέναλτι είναι η επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή

Με αυτήν τη λογική, όπως ανάφερε ο Ιμανόλ Ιδιακέθ, τόσο η Ρεάλ όσο και η Μπαρτσελόνα κερδίζουν αρκετές τέτοιες παραβάσεις καθώς με την τακτική τους αλλά και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών τους, πατούν συχνά την αντίπαλη περιοχή. Βέβαια η ΑΕΚ δεν έγινε και ούτε θα γίνει ποτέ μια τόσο μεγάλη υπερδύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ωστόσο το επιχείρημα του προπονητή των κιτρινοπράσινων είναι πέραν για πέραν λογικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Όλα ανοιχτά...

Όλα ανοιχτά...

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει επαναληπτικού
24sports team
 |  ΑΕΛ
X