ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Η Λερναία ύδρα των τραυματισμών

Ο αρχηγός των κιτρινοπράσινων είναι το τελευταίο θύμα

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι αποτελεί το τελευταίο θύμα της σειράς των τραυματισμών οι οποίοι δυσκολεύουν το έργο του Ιμανόλ Ιδιακέθ, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να μένει εκτός αποστολής κόντρα στην Πολωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημά του εντοπίζεται στην πλάτη και μέχρι να εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα, είναι αμφίβολος εν όψει του αγώνα της 21ης Οκτωβρίου με την ΑΕΛ στη Λεμεσό.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται κόντρα στις προβλέψεις οι οποίες φέρνουν τη συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν ήταν διαθέσιμοι κόντρα στον Εθνικό Άχνας, να δραστηριοποιούνται ξανά. Λόγος γίνεται για τους Έκτορ Χέφελ, Ακοράν Ρέγιες, Ντάνιελ Μόισοφ και Τζόσεφ Κιβάνι με τον Φλοριάν Τολεμές να απαιτεί περισσότερο χρόνο αποθεραπείας, χωρίς να υπάρχει η πρόθεση ρίσκου από πλευράς Ιμανόλ Ιδιακέθ.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν επιθυμεί να μπει στη διαδικασία να βρει αντικαταστάτη για τον Ιβάν Τρισκόφσκι μιας και ένα τέτοιο σενάριο θα τον αναγκάσει να αναπροσαρμόσει το πλάνο του με μοναδική πρωτοκλασάτη λύση για τη γραμμή κρούσης, τον Απόστολο Γιάννου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X