ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Η εμπειρία με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της Γουέστ Χαμ

Ανάρτηση από το μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ

Ανάρτηση από το μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ, Ιωσήφ Φράγκος, με την οποία αποκάλυψε την εμπειρία του με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της Γουέστ Χαμ και αναφέρθηκε στην τρελή πορεία της ομάδας του στην Ευρώπη.

Αναλυτικά

«ΑΕΚ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Στο χθεσινό αγώνα με την Westham, είχαμε την τιμή να δειπνήσουμε στην χλιδάτη Chairman Suite του σταδίου και την τύχη να γνωρίσουμε τον θρυλικό δισεκατομμυριούχο, David Sullivan, ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Westham. Για όσους δεν γνωρίζουν την διαδρομή του καλό θα είναι να την ψάξουν.

Προσιτός, φιλόξενος και ιδιαίτερα ευγενής. Ρώτησε να μάθει για την ΑΕΚ και η κουβέντα έπεσε γύρω από αριθμούς. Η απάντηση που έδωσε όταν πληροφορήθηκε το budget της ομάδας μας, αναδεικνύει το μέγεθος του φετινού Ευρωπαϊκού επιτεύγματος του Σωματείου μας.

Ανεπανάληπτος άθλος, στιγμές αλησμόνητες.

Εύχομαι πραγματικά, τις στιγμές που βιώσαμε, να τις βιώσει και ο χειρότερος μου εχθρός.

ΑΕΚ σε ευχαριστούμε. Σε ευχαριστούμε για τις στιγμές που απλόχερα μας χάρισες και θα κουβαλάμε μέχρι το τέλος, για τα δάκρυα που έτρεξαν από τα μάτια μας, για τις εκρήξεις χαράς που μας προκάλεσες, γιατί στα 50 μας μας ανάγκασες να μάθουμε τα συνθήματα της κερκίδας.

Ευχαριστούμε!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
AEK

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση