ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Γουστάρει και το δηλώνει...

Ακοράν και Τρισκόφσκι είναι δυο παίκτες που ταιριάζουν στα θέλω το Σωφρόνη

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία καθώς θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών. Εκεί θα βρει δυο παλιούς γνώριμους του και δυο παίκτες απ’ τους αγαπημένους.

Συγκεκριμένα ο Ματίας Σπόλιαριτς και ο Μάριος Αντωνιάδης είχαν ως προπονητή τους στον Απόλλωνα τον Σωφρόνη Αυγουστή και αυτό θα είναι σημαντικό για τους ίδιους που ξέρουν από πρώτο χέρι πως λειτουργεί ο νέος του τεχνικός.

Απ’ την άλλη ο Τρισκόφσκι και ο Ακοράν είναι δυο απ’ τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη. Τους έχει πολύ ψηλά και θεωρεί πως η ποιότητα τους μπορεί να κάνει τη διάφορα σε κάθε ομάδα, έστω και αν τα χρόνια περνούν (ιδιαίτερα στην περίπτωση του Ακοράν). Θέλει ένα κανόνι σαν Τρισκόφσκι που τα κάνει όλα και απ' την άλλη ο Ακοράν είναι μάλλον ο καλύτερος δεξιός εξτρέμ που πέρασε απ' την Κύπρο τα τελευταία χρόνια. 

Γενικότερα ο Σωφρόνης Αυγουστή γουστάρει την νέα του πρόκληση, το δηλώνει και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν τα καταφέρει να πετύχει στην ΑΕΚ, θα το δούμε στην πορεία... 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Ρεσιτάλ των...άσων

Ρεσιτάλ των...άσων

Σισκόφσκι και Μολ...κατέβασαν ρολά και έδωσαν από ένα βαθμό
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΔΟΞΑ