ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Για ποιαν ενίσχυση μιλάμε;

Απουσίες, αποβολή και έλλειψη λύσεων λύγισαν τους περσινούς δευτεραθλητές

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά πέντε απουσίες κλήθηκε να διαχειριστεί ο Ιμανόλ Ιδιακέθ στον χθεσινό (20/9) αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακός Λευκωσίας, καθώς ο Βάσκος τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του, τους Ντάνιελ Μόισοφ, Ακοράν Ρέγιες, Έκτορ Χέφελ Θωμά Ιωάννου και Τζόσεφ Κίβανι. Οι τρεις πρώτοι θεωρούνται βασικοί και αναντικατάστατοι όταν είναι υγιείς με τους Κάρλες Πλάνας, Σιρμανίτ Θαντί και Ματία Σπόλιαριτς να παραλαμβάνουν τη σκυτάλη, αποτελώντας όλοι καλοκαιρινή μεταγραφικά αποκτήματα.

Η αποβολή του Τέτε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ήταν μια μικρογραφία της χθεσινής ΑΕΚ

Αν και τα δύο γρήγορα γκολ προϊδέασαν για ένα εύκολο απόγευμα στο «Μακάρειο», οι ταχύτατοι επιθετικοί των μαυροπρασίνων θύμισαν ότι διαχρονικό πρόβλημα για τους Λαρνακείς είναι η αντιμετώπιση ποδοσφαιριστών με εκρηκτικότητα και διεισδυτική ικανότητα. Η πειραματική τριάδα στα μετόπισθεν άφησε εκτεθειμένο αρκετές φορές τον Τόνιο Ραμίρες με αποκορύφωμα τη φάση του πρώτου γκολ όταν το τεχνητό οφσάιντ δεν λειτούργησε.

Η αποβολή του Τέτε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ήταν μια μικρογραφία της χθεσινής ΑΕΚ, η οποία δεν είχε τον υψηλό βαθμό ομοιογένειας ενώ οι παίκτες οι οποίοι κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τους απόντες υστέρησαν και ιδιαίτερα ο Κάρλες Πλάνας. Όπως είναι λογικό, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό, κάθε αποτυχία συνοδεύεται από αμφισβήτηση του καλοκαιρινού μεταγραφικού σχεδιασμού ο οποίος εμπεριείχε μεταξύ άλλων την εξεύρεση αντικαταστάτη για δύο «ιερά» τέρατα όπως ο Νταβίντ Καταλά και ο Χόρχε Λαρένα.

Σε συνδυασμό με την αδυναμία του Ακοράν Ρέγιες να προσφέρει πολλά και ποιοτικά αγωνιστικά λεπτά, όπως επίσης και την κακή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση του Φλοριάν Τολεμές, τότε το γλυκό ήρθε και έδεσε δημιουργώντας λειψανδρία και έλλειψη ευελιξίας για τον Ιμανόλ Ιδιακέθ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X